LIGA 2  ·  U CRAIOVA

Mititelu a rămas singur împotriva FRF » Primăria se retrage din procesul dezafiliării Craiovei!

Marti, 23 Iulie 2013

Primăria Craiova îşi va retrage plîngerea împotriva FRF în cazul dezafiliării Universităţii Craiova!

În februarie, Olguţa Vasilescu a depus la DNA o cerere de constituire ca parte civilă a instituţiei cu suma de un milion de euro în cazul plîngerii făcute de Adrian Mititelu împotriva FRF şi LPF privind dezafilierea Universităţii Craiova, iar acum vrea să o retragă.

Decizia vine după ce FRF a acordat Primăriei un loc în eşalonul secund, care va fi ocupat de CS Universitatea, noua echipă a Craiovei, condusă de Erik Lincar.

"Olguţa Vasilescu vrea să îşi retragă plîngerea. Mi se pare o sfidare la adresa locuitorului din Craiova. E o trădare cum n-a fost vreodată. Vom ataca în instanţă această hotărîre! Femeia asta ne minte pe toţi! Cum să îţi permiţi să îţi retragi plîngerea de la DNA? E dreptul craiovenilor să fie acolo.

Mă tot gîndesc, dar nu găsesc un motiv pentru decizia asta. Înainte de ruptura dintre noi, ea a spus că tot se fac presiuni asupra ei să treacă de partea lui Mircea Sandu. Probabil că asta s-a întîmplat sau i-a venit în cap ideea că ea e Craiova. Îi place ideea asta de «echipa Olguţei»", a spus Adrian Mititelu la Fanatik Show, la DigiSport 1.Un medic din Iași îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus: „imbecilii care umblă cu chiloțeii...„

Libertatea

Comentarii (140)

petrusm  •  31 Iulie 2013, 12:32

INCA NU A RETURNAT TRICOUL ? NU MERITA SA IL POARTE ! RUSINE !

petrusm  •  29 Iulie 2013, 22:14
Postat de dreak pe 24 Iulie 2013, 10:20

mai nene, aici se intampla o anomalie !!! m-am uitat pe toate paginile de comment-uri si nu l-am vazut pe ala, ovidiu 3000 nu stiu cat ? ce se intampla ???

OVIDIU 3000 ESTE IN CONCEDIU SAU L-AU PUS PE LIBER LA PRIMARIE ..

petrusm  •  25 Iulie 2013, 17:43

RUSINE DOAMNA PRIMAR ! V-AM CREZUT O PERSOANA VERTICALA , ONESTA ... DAR VRETI CU TOT DINADINSUL SA AVETI SI DUMNEAVOASTRA O ECHIPA A DUMNEAVOASTRA IN COPROPRIETATE CU NASUL SI ORACOLUL ... RUSINE ... SUNTETI DE NEUITAT !

Vezi toate comentariile (140)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:00 Tenis, ATP

Turneul din Dubai

Eurosport 2
19:00 Fotbal, Europa League

Braga - Rangers

Digi 1
20:00 Handbal M

Flensburg - Celje

Digi 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Real Madrid - Manchester City

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Juventus

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1