FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Mititelu acuză din nou: "Mircea Sandu a regulat tot fotbalul românesc de cînd l-a preluat"

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 februarie 2012 18:35

Adrian Mititelu a vorbit despre stenogramele şedinţei Comitetului Executiv în care s-a hotărît dezafilierea Universităţii Craiova.

"Stenogramele care au apărut sînt depuse de juristul FRF la Curtea de Apel Bucureşti. Eu cunosc conţinutul încă din octombrie, de cînd au fost aduse la DNA, dar nu ne-au lăsat să facem copii. Mircea Sandu a avut un interes cînd a dezafiliat Craiova. Cei de la ACU Arad au rămas stupefiaţi cînd au aflat că nu sînt în Liga B după excluderea noastră.

Mircea Sandu a regulat tot fotbalul românesc de cînd la preluat. Ne-a regulat pe toţi, nu doar pe Marian Iancu. Pe 7 mai vom avea o decizie şi 110% se va anula decizia de excludere. Ei vor doar să tragă de timp, invocă fel de fel de aberaţii. Noi sîntem convinşi că pînă pe 7 mai, cei care au exclus Craiova vor fi judecaţi în instanţă

Mircea Sandu a sugurmat fotbalul românesc ani de zile. E un scenariu de film, trebuie vorbit cu Dan Piţa sau cu alţi regizori să facă un film cu acest om, care a sechestrat un fenomen în România. Deşi sînt ultimele lui zile acolo, continuă să susţină aceste nebunii.

Doar printr-o minune Mircea Sandu mai poate fi în funcţie la data finalei Europa League, pe 9 mai. Ce am făcut eu, să scot la iveală lucrurile astea, nu putea să facă nici Securitatea, nici Ceauşescu", a spus Adrian Mititelu la televiziunea sportro.

Citeşte şi: Stenograma care arată cum au fost ucise Timişoara şi Craiova! "Naşu" şi Mitică, limbaj de cartier şi jocuri de culise

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
mond
mond  •  29 Februarie 2012, 15:10

Ar trebui sa ne dea de gandit ca este singurul care , prin actiunile sale "s-a dat pe tava" tuturor controalelor care ar fi putut urma . Si au urmat ca doar n-om fi nerozi sa credem ca nu . Unde e el acum ? De ce ceilalti conducatori ( vezi Iancu ) n-au avut acelasi curaj ? Hai sa mai si gandim !

mond
mond  •  29 Februarie 2012, 15:03
Postat de statham_j pe 28 Februarie 2012, 19:50

despre faptul ca Sandu si Dragomir sunt niste jigodii nu avem nevoie de nici o confirmare, treaba-i clara.......baiiiii, dar sa vina nesimtitul de Mititelu sa pozeze in Fecioara Maria cand a nenorocit o echipa, e prea mult......pe limbricul ala nu-l intreaba nimeni nimic?

L-au intrebat si a raspuns cu acte . Voi chiar credeti ca "limbricul" asta de Mititelu mai era acum unde este acum daca avea macar un cos ( nu mai vorbesc de bube ) . TREZIREA , fratilor ! Ura va orbeste !

valah.redandblue
valah.redandblue  •  29 Februarie 2012, 11:17
Postat de spivak pe 29 Februarie 2012, 11:01

Dacă l-a regulat pe Mititicul, merită felicitări.

Ce sa ceri de la un nerod care are patron pe fostul Sf al Uniunii Tineretului Comunist din România ?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează