FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu la Radio GSP: "Reghecampf spunea despre Subotici că e o «trompetă» de fotbalist"

Danijel Subotici
Danijel Subotici

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 15:49

Universitatea Craiova a intrat în conflict şi cu singurul stranier al ei, bosniaco-elveţianul Danijel Subotici. Atacantul de 22 de ani trebuia să se prezinte pe 4 iulie la reunire, însă n-a fost de găsit. Ulterior, şefii Universităţii au descoperit că fotbalistul se află în probe de joc la gruparea scoţiană St. Johnstone, pentru care a şi bifat deja un meci amical. Adrian Mititelu este foc şi pară din cauza fotbalistului:

"Subotici nu are nici o restanţă financiară de la Craiova. E o aberaţie. A venit o delegaţie din Serbia care s-a prezentat ca fiind un grup de impresari ai lui Subotici, Ana Maria Prodan zice şi ea că e impresara lui, a venit şi o firmă din Italia să vorbească cu noi în numele lui. Sînt vreo 4 persoane care se erijează ca agent al fotbalistului, el a semnat cu mai multe persoane. 

Oricum nu se uită nimeni în gura Anei Maria Prodan, tot ce zice ea e egal cu 0. Cine e femeia asta în fotbal? Tot ce latră Ana Maria Prodan este egal cu 0. Soţul ei, Reghecampf, spunea despre Subotici că este o «trompetă» de fotbalist, că n-are ce căuta la Craiova. A zis el mai multe, dar nu vreau eu să dau public tot ce-a spus. Dintr-o dată, Subotici a devenit un jucător foarte atractiv!", se minunează finanţatorul Craiovei, care a încheiat cu o serie de jigniri dure:

"Au ajuns toţi agaricii fomişti să vorbească de Universitatea Craiova. Agarici de doi bani care aveau emoţii cînd dădeau mîna cu mine. Le-am făcut o favoare cînd i-am băgat în seamă şi acum s-au găsit să vorbească despre Universitatea. Nişte fomişti care se bucurau cînd numărau 200-300 de dolari".

5 goluri în 15 meciuri a marcat Subotici la Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
flocirica
flocirica  •  12 Iulie 2011, 17:02

mititelu trebuie impuscat...nu stiu daca scapam sigur de el nici asa...dar merita incercat...

adarma
adarma  •  12 Iulie 2011, 16:29

DUPA CE NU MAI IESTITI PE STICLA, SANCHI FA FACETI POST DE RADIO. ORI CUM VETI DISPAREA DE PE PLANETA TERRA, VOI CEI DE LA GSP. O SA ZICETI DE CE SCRI PE ACEST SITE? STITI DE CE: CA SA VA DESFIINTEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boolq
boolq  •  12 Iulie 2011, 15:50

sincer, subotici e printre cei mai buni straini din tara...s-ar potrivi foarte bine la steaua

Vezi toate comentariile (3)
Comentează