FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

De ce s-au împotmolit negocierile dintre Dinamo și omul de afaceri Mohammad Murad

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2022 14:20 / Actualizat marti, 09 august 2022 16:04

Mohammad Murad, omul de afaceri interesat să investească la Dinamo, poartă discuții cu șefii clubului pentru a afla situația financiară.

După ce a cerut mai multe informații privind posibiele datorii din trecut, pe care încă nu le-a primit, Murad a venit acum cu noi detalii. 

Într-un live pe contul său de Facebook, omul de afaceri a susținut că este în continuare dispus să investească la Dinamo, alături de mai mulți oameni de afaceri. 

Potrivit lui Murad, încă nu a primit informațiile solicitate, perioada de concedii fiind cea care îngreunează discuțiile.

Două mutări de ultim moment la Dinamo! „Câinii” au semnat cu un angajat FRF
Dinamo
Două mutări de ultim moment la Dinamo! „Câinii” au semnat cu un angajat FRF

Mohammad Murad: „Sunt interesat de Dinamo. Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri”

„,În momentul de față discutăm despre ce s-a întâmplat rău în trecut. Sunt probleme majore. Încercam să lămurim toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani. Eu sunt implicat în această reconstrucție. 

Avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club. Nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme.

Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri, printre care sunt și eu. Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu persoană care o ajută. Dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități. 

Se pot lămuri aceste aspecte în timp, dar este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper că într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred. Eu nu m-am băgat niciodată într-o afacere care să ducă la eșec. 

Aștept răspunsul, aș dori să se întâmple mai repede. Dar nu pot acuza pe nimeni, pentru că sunt probleme vechi. Da, sunt interesat. Sunt și alți oameni de afaceri interesați”, a spus Mohammad Murad, potrivit Radio Dinamo 1948.

VIDEO Dinamo, victorie în prima etapă din Liga 2

Citește și: 

Programul etapei secunde din Liga 2 » Când se joacă Dinamo - Oțelul + ora ciudată a partidei CSM Slatina - CSA Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
istet10
istet10  •  10 August 2022, 00:42
Postat de creeperno807 pe 09 August 2022, 22:30

E timp destul sa se rezolve, graba strica treaba!

Este exact ce are Dinamo din belsug: timp. Si anul trecut spuneai acelasi lucru: totul este sub control; se rezolva aduce ala jucatori f buni; mai sunt etape, e timp pt a face echipa; a fost un accident, in meciul de acasa le dam 4 clujenilor. Si tot asa. Dar ce sa-i faci, daca Dinamo incepea campionatul cu un lot serios, antrenat era pericol sa se strice totul din asa graba, nu? Ai rationamente curioase. Numai daca ma gandesc la ala cu stadionul, cu cheltuieli mai mici pt ca stadionul e frumos.

creeperno807
creeperno807  •  09 August 2022, 22:30

E timp destul sa se rezolve, graba strica treaba!

istet10
istet10  •  09 August 2022, 20:28
Postat de iulian.tecuceanu pe 09 August 2022, 16:56

Pai ,după cum spuneti chiar voi ,nu s-au împotmolit s-au amânat ; vreți sa dați (in titlu) o nota de dezastru la Dinamo dar nu va merge,ăștia sunt investitori care nu vor veni cu ,, valiza “ la cei ce-au distrus fotbalul din România .

Astia sunt salvatorii, nu?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează