FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV De ce nu s-au concretizat discuțiile dintre Dinamo și Mohammad Murad: „Încă aștept niște răspunsuri. Nu am cerut nimic ieșit din comun, dar nu vreau procese!”

Mohammad Murad, Foto: Libertatea
Mohammad Murad, Foto: Libertatea

Articol de - Publicat luni, 08 august 2022 13:49 / Actualizat luni, 08 august 2022 15:51

Omul de afaceri Mohammad Murad a explicat în urmă cu puțin timp pentru GSP.ro cum decurg discuțiile cu conducerea lui Dinamo în vederea preluării pachetului de acțiuni

De fapt, nu s-a mai mișcat nimic, concret, în ultimele zile, cu toate că multimilionarul declara vineri că așteaptă până astăzi, luni, clarificarea situației, într-un fel sau altul. 

Răsturnare de situație la Dinamo: Burcă i-a spus că nu mai contează pe el, dar poate continua la echipă
DINAMO
Răsturnare de situație la Dinamo: Burcă i-a spus că nu mai contează pe el, dar poate continua la echipă

Ce l-a pus pe gânduri pe Mohammad Murad, în legătură cu Dinamo

Mohammad Murad, om de afaceri cu o avere estimată la 150 de milioane de euro, a declarat în urmă cu o săptămână pentru GSP.ro că este „deschis” să investească la Dinamo, club aflat într-o situație delicată la nivel financiar. 

A reiterat acest lucru, în condițiile în care oficialii și suporterii dinamoviști susțin că au nevoie de sprijin financiar și caută diverse posibilități de a investi la club.

Murad s-a interesat despre situația grupării, însă nu a primit răspunsurile dorite până în prezent. 

Totodată, din reacția sa oferită GSP.ro reiese faptul că omul de afaceri, prins între diverse ședințe personale, se teme ca nu cumva să „moștenească” procese în care să fie implicat clubul, de fapt, pe care să le achite el

Sau măcar să știe de aceste divergențe financiare, de datele problemei, pentru a analiza cu propriii manageri posibilitatea de a investi la clubul din „Ștefan cel Mare”. 

Dinamo a primit diverse interdicții la transferuri în ultimul an, apoi a fost implicată în procese, interne și internaționale, cu foști angajați (antrenori, jucători, oficiali), care au solicitat plata a diverse sume de bani pentru nerespectarea angajamentelor contractuale.

Mohammad Murad: „Trebuie să știu răspunsurile, să vedem pe ce drum o apucăm”

„Nu, nu am primit cele solicitate de la reprezentanții lui Dinamo. Și, sincer, nu vreau să fac vâlvă vizavi de acest lucru. Nu am impus un termen limită de răspuns, încă aștept, dar nu știu de ce întârzie un răspuns, da sau nu! Nu am cerut nimic ieșit din comun, o chestie legată de datoriile clubului, să clarificăm anumite aspecte. 

Nu vreau nici să detaliez, fiindcă sunt discuțiile pe care le-am avut noi și nu e normal să le facem publice, mai ales că nu am intrat pe un drum clar. Vreau să știu exact anumite lucruri. Nu am pus condiții celor de la Dinamo, să mai vină unul sau mai mulți oameni de afaceri cu alte sume.

Sincer, nu am intrat în detalii, în chestii diversificate. Ei știu mai bine care e situația, eu acum aștept. Oferta mea este deschisă, corectă, pentru sport, atât pot să vă spun. Nu pentru procese! Nu mă bag în procese, eu vreau o afacere solidă, o chestie care să stea bine pe picioarele ei.

Nu vreau activități juridice, nu vreau tribunale! Vreau să aflu exact ce și cum vizavi de activitatea clubului Dinamo! Și pe ce drum am putea să o apucăm. Eu vreau să investesc la Dinamo, dar, mai întâi, trebuie să știu răspunsurile solicitate", a reacționat azi Mohammad Murad pentru Gazeta Sporturilor.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Una din 5 nu poate promova! Ce echipe joacă degeaba în noul sezon din Liga 2

Răsturnare de situație la Dinamo: Burcă i-a spus că nu mai contează pe el, dar poate continua la echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
creeperno807
creeperno807  •  08 August 2022, 22:44

N-ai cotizat degeaba, Dinamo n-ar mai fi existat daca nu primea niciun ban de la DDB

daniel1234
daniel1234  •  08 August 2022, 22:13

degeaba vor oamenii cu bani sa vina..nu ii lasa capusele de acum....eu nu mai dau demult un ban ca sa vazut ca am dat degeaba si nu au jucat nimic special..sa vazut ca nu sa vrut ,,,ati cotizat degeaba...si,au batut joc de banii vostrii de vacante..jucarii.etc...

Trandafir
Trandafir  •  08 August 2022, 22:06

Trebuie sa fi *** ca sa cumperi Dinamo, cu atatea probleme vazute si inca nevazute.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează