FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA #4

FOTO Momente de panică în Csikszereda - Petrolul » „Roșu” direct pentru un fault violent! Medicii, chemați de urgență

Capturi Telekom Sport +10   FOTO
Capturi Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 19:33 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 19:59

Norbert Janos (22 de ani, atacant) a fost eliminat în partida Csikszereda - Petrolul 1-2 pentru un fault dur asupra portarului prahovenilor, Raul Avram.

Vârful gazdelor nu a ajuns la o minge trimisă în față porții, și l-a lovit în plină figură pe Avram, care a rămas inert timp de câteva secunde pe gazon.

+6 FOTO

Jucătorii au chemat de urgență staff-ul medical pe teren. Medicii i-au oferit îngrijiri medicale goalkeeper-ului. În cele din urmă, Avram și-a revenit.

Și Petrolul a rămas în inferioritate numerică, două minute mai devreme. Balint a încasat două cartonașe galbene și a fost trimis la vestiare de „centralul” Nechita Chioran.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Faza zilei s-a petrecut la meciul Rapid - Turris » Adrian Iencsi a lovit-o din greșeală pe arbitra de rezervă. Ce s-a întâmplat după

Ex-stelistul Erik Lincar, declarație surprinzătoare: „Iubesc Rapidul! Am fost aproape să semnez cu ei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  22 Septembrie 2020, 00:55

BRAVO FCP1922

gabryel28
gabryel28  •  21 Septembrie 2020, 22:29

Nici fault nu a fost ! Vad ca echipa psd giulesti primeste meci de meci niste penaltiuri inexistente

luisharcsa
luisharcsa  •  21 Septembrie 2020, 20:52
Postat de ionica007 pe 21 Septembrie 2020, 20:26

Mai mult circ decat fault... Atacantul a intrat prin alunecare, iar daca portarul a fost atins, a fost atins doar de soldul atacantului. Pe langa asta, gazdele au avut 2 penalty-uri clare neacordate...

Iegzakt

Vezi toate comentariile (4)
Comentează