FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - FC U CRAIOVA 1948 0-1

VIDEO+FOTO Momente incredibile după Petrolul - U Craiova 1948! Ultrașii i-au amenințat pe jucători, Viorel Moldovan băgat în ședință: „Dacă nu câștigăm cu Rapid suntem ZERO!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 18:11 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 19:08

Petrolul Ploiești a fost învinsă de U Craiova 1948, scor 0-1, în derby-ul etapei a noua a Ligii 2. După meci, fanii ploieștenilor i-au amenințat pe jucători și au avut discuție aprinsă cu Viorel Moldovan.

Fanii ploieștenilor au protestat pe străzile orașului, fiind nemulțumiți de rezultatele obținute în ultima perioadă de Petrolul. Aceștia au aprins torțe și i-au amenințat pe jucători: „De mai stați un an în B, vă rupem picioarele” și „Peluza noastră nu tolereză mercenarii”. Viorel Moldovan și jucătorii Petrolului au mers să dea explicații fanilor după meciul dezastruos în fața echipei lui Mititelu. 

„Ne-am săturat. Vrem să promovăm. Nu mai vrem să stăm aici. La voi e altceva, veniți și plecați. Vin alții și tot așa. Jucați fotbal, fraților. Avem meci cu Rapid. Dacă nici pe ei nu îi batem, suntem zero”, le-au transmis ultrașii.

+7 FOTO

VIDEO. Suporterii Petrolului i-au cerut explicații lui Viorel Moldovan la finalul partidei cu Craiova

Cum a reacționat Viorel Moldovan după discuția cu suporterii: „Și eu sunt supărat”

După ce suporterii echipei i-au cerut socoteală, Viorel Moldovan, antrenorul Petrolului, a declarat că înțelege fanii și spune că este nevoie de timp pentru a putea construi o echipă competitivă.

„Îmi spuneau suporterii că nu ne-am creat atât de multe ocazii cât ar fi trebuit. E greu să îți creezi foarte multe ocazii împotriva unei echipe care se poziționează în jumătatea proprie. Este o echipă greu de destabilizat. Sunt de acord cu suporterii noștri până într-un anumit punct, nu am avut dinamica și inventivitatea necesară pentru a dezechilibra adversarul. 

Și eu sunt supărat, poate mai supărat decât ei. Nu am reușit să înscriem din ocaziile pe care le-am avut, nici din penalty, este frustrant. Trebuie să ne regrupăm și să câștigăm cu Slatina. Din punctul meu de vedere nu este nimic pierdut.

Suporterii sunt supărați, îi înțeleg. Îmi pare rău, asta este situația în momentul de față, dar nu sunt panicat. Sunt lucid, echilibrat, nu poți construi o echipă într-un timp relativ scurt. Știu că la Petrolul nu există răbdare, dar sunt conștient că vom reacționa”, a declarat Moldovan. 

VIDEO. Suporterii Petrolului au avut un dialog cu echipa la finalul meciului

Citește mai multe știri din Liga 2:

Penalty jenant primit de Petrolul în meciul cu FC U Craiova! Cum l-a păcălit Valentin Balint pe arbitru

FOTO U Cluj și-a prezentat noul autocar » Imagini spectaculoase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Octombrie 2020, 20:03
Postat de marcelclujnapoca pe 25 Octombrie 2020, 20:01

Viorel MOldovan sa ceara galeriei steagul furat de la galeria U Cluj si sa-l inapoieze! Poate se vor topi ghinioanele pentru Petrolul....pana atunci ....cred ca vor mai fi infrangeri......si inca multe !

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/foto-scene-de-violenta-extrema-in-romania-20-de-ultrasi-ai-petrolului-au-atacat-3-rivali-de-la-u-cluj-cu-bate-lanturi-cutite-si-bastoane-telescopice-565601.html

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Octombrie 2020, 20:01

Viorel MOldovan sa ceara galeriei steagul furat de la galeria U Cluj si sa-l inapoieze! Poate se vor topi ghinioanele pentru Petrolul....pana atunci ....cred ca vor mai fi infrangeri......si inca multe !

valeri.lewis
valeri.lewis  •  25 Octombrie 2020, 19:10

Petrolul e un club de traditie si a avut mereu o galerie taioasa,suporteri patimasi, ultrasi. E de inteles nemultumirea. Incearca sa promoveze in liga 1 de vreo 5 ani si e greu de suportat esec dupa esec.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează