FOTBAL  »  LIGA 2  »  CLUB-FANTOMĂ

„Mutantul” de sub nasul lui Becali » De doi ani e cel mai ciudat club din Liga 2

Articol de , - Publicat joi, 06 octombrie 2022 07:24 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 10:38

Unirea e o echipă din Constanța și a înlocuit Farul în liga secundă, după care a preluat locul Clincenilor. „Satelitul” neoficial al FCSB-ului e dobrogean, însă evoluează la Clinceni, cu Consiliul Județean Ilfov ca sponsor pe tricouri!

Unirea Constanța este, de doi ani, cel mai ciudat club din Liga 2. A apărut în vara anului trecut, după ce Hagi a preluat marca Farul și a lipit-o peste echipa sa. Unirea le-a luat locul „rechinilor” din „B”. 

Planul era ca echipa să fie mutată la Mangalia, unde nu a mai ajuns fiindcă Primăria nu a reușit să contribuie financiar la bugetul Unirii. 

Criza e totală la FCSB: toate vedetele lui Becali sunt la pământ! Cifre horror pentru 3 dintre preferații patronului
FCSB
Criza e totală la FCSB: toate vedetele lui Becali sunt la pământ! Cifre horror pentru 3 dintre preferații patronului

Constanța, Techirghiol, București, Clinceni

Continuarea, inclusiv prezentul, e tot încurcată. Dobrogenii evoluează la Clinceni și au câștigat surprinzător în runda trecută, 3-1 cu Gloria Buzău, o formație care a început sezonul având ca obiectiv promovarea. Unirea este, teoretic, în continuare o echipă din Constanța, dar a jucat cu Consiliul Județean Ilfov ca sponsor pe tricouri. 

Și nu e un club de sine stătător, e un „satelit” neoficial al FCSB-ului. Vasile Geambazi, nepotul lui Becali, gestionează trupa-fantomă din L2, una a cărei casă a fost incertă de la înființare și până acum.

În stagiunea trecută, imediat după implicarea lui Geambazi și cooptarea în lot a unor fotbaliști din centrul de tineret al FCSB-ului, constănțenii se antrenau în București și își disputau în Techirghiol partidele considerate pe teren propriu. Mihai Stoica susținuse la un moment dat mutarea echipei în Urziceni, numai că arena din Bărăgan era improprie pentru găzduirea unor meciuri oficiale și ideea a fost abandonată.

„Mutantul” de sub nasul lui Becali » De doi ani e cel mai ciudat club din Liga 2
Echipa are doar în denumire orașul Constanța, dar se antrenează și joacă la Clinceni, având sponsor Consiliul Județean Ilfov

L-au dat afară pe Pustai 

Constănțenii din Clinceni au câștigat în etapa trecută, 3-1 cu Gloria Buzău, într-una dintre surprizele începutului de sezon din „B". Victoria aceasta a apărut după trei înfrângeri la rând și a condus la demiterea antrenorului oaspeților, Cristi Pustai

Buzoienii și-au propus, înaintea stagiunii, să lupte pentru promovare, dar se află abia pe poziția a opta. Favorit să-l înlocuiască pe Pustai e Adrian Mihalcea. Pe lista conducătorilor de la Gloria se mai află Ionuț Badea și Bogdan Andone, și ei liberi în momentul acesta.

Mihalcea a plecat de la Chindia Târgoviște după ce nu câștigase niciun meci în primele zece etape.

VIDEO Previziunile lui Mario Nicolae pentru Silkeborg - FCSB: „Le va fi greu”

Citește și alte știri despre FCSB:

Criza e totală la FCSB: toate vedetele lui Becali sunt la pământ! Cifre horror pentru 3 dintre preferații patronului

ANALIZĂ GSP De ce sacrifică FCSB Europa? Calculele financiare pe care și le-a făcut Gigi Becali înainte de meciul cu Silkeborg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
Viorel1953
Viorel1953  •  06 Octombrie 2022, 12:24

da

Viorel1953
Viorel1953  •  06 Octombrie 2022, 12:23

da

zelosu
zelosu  •  06 Octombrie 2022, 11:19
Postat de gioni49 pe 06 Octombrie 2022, 09:31

astia la joaca numai la surprize cu Buzau a fost un circ regizat cu o cota de 11

cum sa fie blat daca l-au dat afara pe antrenor, care e logica. daca blatul a reusit, de ce mai dai afara antrenorul, desteptule

Vezi toate comentariile (8)
Comentează