FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

Mutare surprinzătoare la Arad » ”Costică Vîlcea”, director executiv la UTA

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 18:35

Fostul şef al arbitrilor, închis acum 3 ani pentru luare de mită, şi-a găsit din nou de lucru în fotbalul românesc.

Adrian Marţian, noul şef al "Bătrînei Doamne", a anunţat astăzi că i-a oferit lui Gheorghe Constantin postul de director executiv. Fostul şef al arbitrilor, care a stat în puşcărie 9 luni de zile, acuzat fiind că a primit şpagă de la Cornel Penescu pentru a o favoriza pe FC Argeş, a acceptat propunerea lui Marţian, iar de mîine îşi va intra oficial în atribuţii.

"Am mare încredere în experienţa sa, ne va aj uta să devenim un club tot mai solid", a declarat Adrian Marţian. "Costică Vîlcea" a activat ultima dată la FC Olt Slatina.

Altfel, după ce i-a rechemat pe Voiculeţ şi Silvăşan, UTA Arad vrea să se întărească în ofensivă şi cu fostul dinamovist Ilie Iordache. Vineri, de la ora 18:00, se joacă în seria a doua a ligii secunde, derby-ul Banatului, UTA - Poli Timişoara.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
pensionaru
pensionaru  •  07 Martie 2013, 09:42
Postat de playmaker pe 05 Martie 2013, 19:58

Tu ce ar fi sa iti vezi de retrogradarea voastra si sa te stergi la gura inainte sa vb de cluburi aflate la ani lumina de voi.

adica,stana-i la 600 km da voi....n-ati pierdut nimic,dimpotriva.

pensionaru
pensionaru  •  07 Martie 2013, 09:39

aradeni,deviati Muresul astfel incat tot Aradul sa fie in stanga lui...numa' asa le faceti pa plac miticilor si o sa aiba si ei dreptate referitor la 'derbyul Banatului'...parnaiasul asta-i f bun ca presedinte da club,daca-i nevoie,vor fi 3(penalty) in 1(meci)...v-ati scos !!

playmaker
playmaker  •  05 Martie 2013, 19:58
Postat de utaaradan pe 05 Martie 2013, 19:08

mai urmeaza sa-l aduca antrenor pe lacatus, si alte citeva petarde de jucatori de la miorita...

Tu ce ar fi sa iti vezi de retrogradarea voastra si sa te stergi la gura inainte sa vb de cluburi aflate la ani lumina de voi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează