FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV - UTA 3-2

Nebunia din prelungiri » "Stegarii" au rămas invincibili după ce-au primit un penalty cadou cu UTA, iar Istrati a adus victoria în ultimele secunde

Articol de - Publicat sambata, 10 septembrie 2016 00:00

Dennis Man a plecat la Steaua pe 300.000 de euro, a salvat practic UTA, ce acuza mari probleme financiare, iar colegii săi erau gata-gata să-i dedice victoria de aseară puștiului de 18 ani.

Atâta doar că meciul s-a terminat în același ritm în care a început, cele 3 minute de prelungiri fiind absolut demențiale!

În ultimul minut de joc, la scorul de 1-2, ardelenii atacau, însă fără să pună în real pericol poarta adversă. La o centrare banală în careu, Istrati s-a desprins din marcaj și a plonjat artistic după ce Manea l-a atins ușor pe umăr. Arbitru Adrian Ilieș a dictat 11 metri, în ciuda protestelor vehemente ale oaspeților, iar Grigorie a făcut 2-2.

La faza următoare, Istrati a păcălit fundașii "Bătrânei Doamne" și a adus "Steagului" un succes imens, care o păstrează în lupta pentru promovare.

"Greșeală mare de tot a arbitrului Ilyeș, nu poți să dai niciodată penalty la așa ceva!"
Constantin Zotta, analist Dolce

FC Brașov - UTA 3-2 (1-2)

Sburlea (4), Grigorie (90+1-pen), Istrati (90+3) / Curtuiuş (2), Ad. Petre (41)

FC Brașov: Fl. Iacob - Fl. Cordoș (68 H. Popa), Șerban, Poverlovici (46 Istrati), C. Stan - Manole, I. Popa, P. Iacob, Răsdan (40 Săftescu) - Grigorie - Sburlea. Antrenor: Cornel Țălnar

UTA: B. Miron - Al. David, Al. Manea, Gligor, Burlă - Strătilă (86 Cr. Costin), Chindriș, I. Tănase, Andor (63 Copil) - Curtuiuș (73 M. Vlad), Ad. Petre. Antrenor: Roland Nagy

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
whiteredarad
whiteredarad  •  13 Septembrie 2016, 11:35

Sa o luam pe rand: 1. Arbitrul nu a dat nici fault ,la intrarea de rosu ,la Stratila, nu a dat galben la o tinere clara, urmata de trantirea adversarului, nu a dat galben, la fault la Stratila , linga careu, i-a umplut pe aradeni de galbene. Apoi, in final a dat un penalty ireal, de fapt cel de la margine l-a dat, centralul fluierase altceva Normal, un astfel de arbitru, toata trupa, de fapt, ar trebui scos dintre arbitri, dar observator a fost Moise coopeativa, amicul lui Romica Pascu..Totusi golul 3 nu poate fi imputat arbitrilor. 2.Fara schimbarile anormale ale lui Nagy,care i-a scos pe Curtuius,Copil,Stratila si a bagat juniori de 18 ani, brasovenii nu castigau. Un rezultat neconform cu realitatea , decis de arbitrajul partinitor

1639070776385059
Laurentiu Alexandru  •  12 Septembrie 2016, 18:17

Linge blide asta de Zota a ajuns analist,pai nu-i el de vina ci marii realizatori de la DOLCE care nici nu au vazut exact de ce sa dat penalty deocata are dreptate.FORZA STEAGU!!!!!!

provincialul56
provincialul56  •  10 Septembrie 2016, 20:58

"Domnii ARBITRII" auTEME ? D-le BURLEANU, cine trebuie sa promoveze din liga a doua ? Cel putin asa inteleg, eu, deciziile acestor doi angajati ai dvs, centralul si tusierul care au decis acordarea acelui penalti prin care, probabil, au aplicat niste "INDICATII PRETIOASE" ? Prin acordarea acelui penalti, cei doi, si-au batut joc de munca unor oameni (nu putini), au creat precedentul si au dus la minimalizarea, bagatelizarea, competitiei. Oare au furat intentionat sau au facut-o din prostie ? In oricare din aceste situatii, d-le Burleanu, sinteti in culpa ! Dvs pastoriti destinele fotbalului romanesc, si precum conducatorii, asa-s si angajatii ! Atunci, in coseciinta, LASATI-NE si VALEA ! NU VA MAI BATETI JOC DE MUNCA OAMENILOR DIN FOTBAL ! UTA, imi pare nespus de rau pt cele intimplate ! Fruntea sus si mergeti inainte !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează