FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - UNIREA ALBA IULIA - FC ARGES 0-0

Nemuritor

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2007 00:00

Argesul, echipa lui Dobrin, n-a batut la Alba Iulia, dar fotbalul a fost ieri pe planul doi. Cu o zi inainte de disparitie, Dobrin facea calcule si analiza sansele Argesului in meciul de la Alba Iulia. N-a mai apucat sa-l vada. Ieri, Argesul, coplesit de intimplarile de vineri, n-a mai reusit sa bata, cazind pe pozitia a doua in clasament.

Dar fotbalul n-a contat atit de mult ieri. Pentru prima data in istoria clubului din Alba Iulia, pe stadion s-a intonat imnul echipei vizitatoare. La finalul momentului de reculegere, jucatorii si-au aruncat tricourile in tribune, unde suporterii argeseni au cintat "Adio, Dobrine, Romania toata plinge dupa tine". Intreg stadionul a scandat, inainte de meci, "Dobrin, Dobrin!". Galeriile si-au afisat mesajele: "DOBRIN, IDOL ... DIVIN", au scris pitestenii, "ADIO, GISCANE", a fost mesajul gazdelor.

"Cel mai trist meci"

Patronul echipei FC Arges, Cornel Penescu, a stat pe toata durata meciului in picioare. "Sintem amariti. A fost cel mai trist meci din istoria clubului. Baietii au fost profund afectati de moartea magului Dobrin. socul a influentat mult jocul nostru de azi", a spus Penescu. "A fost un moment dureros", a spus, la rindul sau, tehnicianul gazdelor, Aurel sunda.

"Cel mai bun!"
Antrenorul Unirii Alba Iulia, Aurel sunda, l-a avut adversar in teren pe Nicolae Dobrin. "Sint foarte trist. Dobrin a reprezentat un adevarat fenomen, un fotbalist de geniu, fara indoiala cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. I-am avut ca adversari pe Hagi, Balaci, Marcel Raducanu, insa Dobrin a fost inegalabil. Gicu putea cistiga singur un meci, dar a pierdut mult prea repede partida cu destinul", a spus sunda.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează