FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Nici cu primarul, nici cu "brutarul" » Ultraşii olteni desfiinţează proiectul Olguţei: "Ne dezicem de acest surogat"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 15:16

Reprezentanţii galeriei Universităţii au remis azi un comunicat prin care anunţă că nu vor susţine noua CS U Craiova, echipa pe care Pavel Badea şi Olguţa Vasilescu o vor înscrie în liga secundă. Totodată, ei nu sînt de acord nici cu proiectul Mititelu şi îl vor scos din ecuaţie.

Redăm integral comunicatul:

"Avand in vedere ultimele evenimente petrecute in jurul formarii unei noi echipe de fotbal in Craiova tinem sa facem urmatoarele precizari:
1. Ne dezicem in totalitate de aceasta noua echipa surogat, echipa ce nu poate reprezenta sub nicio forma continuatoarea adevaratei „Universitatea Craiova”. Nu vrem sa luam parte la acest proiect si nu dorim asocierea noastra cu orice pol de interes ce ar sustine aceasta echipa.
2. Ne mentinem pozitia impotriva politicii dezastruoase de management a actualului finantator si sustinem in continuare faptul ca situatia actuala a clubului i se datoreaza in proportie de 100%. Consideram ca singura modalitate de salvare a fotbalului craiovean in acest moment ar fi schimbarea actionariatului „Universitatii Craiova” cat mai repede posibil.

Peluza Sud 97 Craiova"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (49)
craiova007
craiova007  •  27 Iunie 2013, 23:11

Daca Olguta si colaboratorii sai ar fi facut o echipa cu orice alt nume ar fi fost jos palaria. Insa in momentul in care incearca tertipuri din astea cu confuzia numelui inseamna ca e ceva necurat la mijloc. Care e diferenta intre Olguta si taximetristii pirat din gara care isi puneau firme cu Romcicon in loc de Romnicon ? Iar Mititelu e ca ala care nu i se mai scoala dar se lauda ca rupe p*zda in patru la femei.

fan_stiinta
fan_stiinta  •  27 Iunie 2013, 19:39

PELUZA SUD = GABI BLONDU = MITITELU!!!!!!

ertyuiop
ertyuiop  •  27 Iunie 2013, 19:35

Felicitari craiovenilor pt. aceasta atitudine......Univ. Craiova nu poate decat sa fie unica!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close