FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV

Nu e Rădoi! FC Brașov își anunță luni noul antrenor » Un fost tehnician al lui Dinamo i-a luat fața

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 16:54

Vehiculată de cîteva zile, venirea lui Mirel Rădoi la FC Braşov ca manager general a ieşit total din discuţie, astfel că cei din conducerea "galben-negrilor" sînt nevoiţi să se reorienteze.

Preşedintele Vasile Dochiţa a declarat că noul antrenor al "galben-negrilor" va fi anunţat luni dimineaţă, odată cu reunirea lotului de jucători, iar cele mai mari şanse pentru a ocupa banca tehnică le are Cornel Ţălnar, care ar urma să revină sub Tîmpa după un an şi jumătate.

Pentru a accepta cel de-al patrulea mandat de antrenor al „stegarilor”, „Ţînţarul” cere însă linişte din punct de vedere financiar, condiţia de bază pe care o impune fiind aceea de a nu exista întîrzieri salariale mai mari de cinci zile, nici pentru el şi stafful tehnic, dar nici pentru jucători.

Cornel Ţălnar a fost numit ultima oară antrenor principal la FC Braşov în luna ianuarie a anului 2014, iar după ce a reuşit salvarea de la retrogradare în ultima etapă, după o remiză obţinută pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, a fost înlocuit cu Adrian Szabo în luna august a aceluiaşi ani, apucînd doar trei etape din sezonul 2014-2015.

Primul jucător care pleacă

În altă ordine de idei, primul fotbalist care părăseşte pe FC Braşov în această pauză competiţională este Ciprian Perju, cu care conducătorii "galben-negrilor" s-au înţeles asupra rezilierii contractului.

Jucătorul care nu a confirmat sub Tîmpa în această toamnă se va prezenta la reunirea celor de la Viitorul Constanţa, care va avea loc mîine, cel mai probabil urmînd a fi împrumutat pentru primăvara acestui an la o altă formaţie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează