FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSMISIUNI

"Numele mari revin la TVR" » CSMS Iaşi - SC Bacău şi Rapid Bucureşti - Gloria Buzău sînt în direct pe TVR

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2013 11:48

Sîmbătă, microbiştii sînt aşteptaţi în faţa micilor ecrane, pentru că TVR 1 şi TVR 3 îi invită la revederea cu mari nume ale fotbalului autohton atît în prima parte a zilei, cît şi seara.

CSMS Iaşi - SC Bacău şi Rapid Bucureşti - Gloria Buzău sînt cele două partide pe care le vor putea vedea la TVR, precum şi online, pe TVRĂ, platforma video a Televiziunii Române.

Astfel, de la ora 11.00, TVR 3 transmite, în direct de la Iaşi, meciul din etapa a doua CSMS Iaşi - SC Bacău, comentat de Vasile Arhire. Seara, la ora 21.00, la TVR 1 poate fi urmărit, tot în transmisiune directă, derby-ul etapei în prima serie a Ligii, Rapid Bucureşti - Gloria Buzău, comentariul fiind asigurat de Bogdan Tomulică.

Întîlnirile cu fotbalul românesc la TVR continuă, în luna septembrie, cu partidele SC Bacău - Farul Constanţa (miercuri, 18 septembrie, ora 17.00, la TVR 3), CS U Craiova - Metalul Reşiţa (sîmbătă, 21 septembrie, ora 18.00, la TVR 3), Rapid Bucureşti - SC Bacău (sîmbătă, 21 septembrie, ora 21.00, la TVR 1) şi CSMS Iaşi - Unirea Slobozia (sîmbătă, 28 septembrie, ora 21.00, la TVR 1).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  16 Septembrie 2013, 17:13

rapid nu a fost niciodata un nume mare ! este o echipa oarecare care in decembrie va disparea !

petrusm
petrusm  •  14 Septembrie 2013, 09:39

Cum Televiziunea Nationala TRANSMITE MECIURILE UNEI CLONE , CSUCRAIOLGA si ignora ORIGINALUL FC UNIVERSITATEA CRAIOVA ... CSU CRAIOLGA NICI NU ARE INREGISTRARE LA FEDERATIE ...

octavianus
octavianus  •  13 Septembrie 2013, 16:33

FELICITARI TVR !! si divizia B poate sa ofere spectacol si daca in plus de asta apar in aceste transmisii echipe de traditie care din varii motive traverseaza perioade mai putin faste cu atat mai bine pt ele si pt fani lor din toata tara, sapt trecuta Bucurestean fiind, intr-o deplasare la Miercurea Ciuc am dormit la o pensiune al carei patron era...culmea RAPIDIST......ce vreau sa spun cu asta ? echipele de traditie se vrea a fivazute si in orase care nici macar nu au echipe in competitive si unde anumite posture de televiziune nu sunt vazute.....TVR le adduce in casa oamenilor aceste meciuri sigur vor avea audienta si beneficii !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează