FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

O echipă din Liga a 2-a are mari probleme! A făcut ultima deplasare în ziua meciului

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 13:13

Două echipe țin greu ritmul competiției în eșalonul secund. ACS Poli Timișoara și Dacia Unirea Brăila au câte 5 puncte și se uită cu înfrigurare către viitor.

Gruparea antrenată de Florentin Petre se chinuie, literalmente, să bifeze și ultimele partide din prima parte a întrecerii cu speranța că în pauza de iarnă lucrurile vor căpăta un contur cât mai aproape de normalitate.

Dacia Unirea a călătorit la Mioveni în ziua meciului, cu un microbuz, pentru că nu erau bani de cazare la locul disputei.

Încercăm, așa cum am promis, să ducem acest campionat până la capăt chiar dacă ne este foarte greu. Ne-am bucura ca Florentin Petre să rămână lângă noi pentru a începe, vara viitoare, un proiect poate mai bine pus la punct din Liga a III-a”, a precizat vicepreședintele Daciei, Vasile Popa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează