FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL

O nouă "clonă" a unei echipe de tradiție în fotbalul românesc? "Noi sîntem echipa adevărată"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2015 13:14

Oțelul Galați a retrogradat la sfîrșitul sezonului 2014-2015 în liga secundă, însă cîțiva dintre oamenii de fotbal de la malul Dunării au decis să creeze o nouă echipă, la fel ca la Craiova.

Ținînd cont că echipa care a retrogradat are sediul social în Ilfov și va juca la Slobozia, Ilie Hagioglu, fostul director adjunct al Oțelului, caută să profite de situație și să înființeze noua echipă în Galați.

"Va exista un nou Oțelul în Liga a treia, care va fi adevăratul Oțelul, pentru că echipa care a retrogradat este Oțelul Ilfov. Echipa lui Adamescu are sediul social în Ilfov, iar echipa noastră va prelua numele de ACS Oțelul Metalosport", a spus Ilie Hagioglu la televiziunea Digi24.

Ca și în cazul CS U Craiova, la noua ACS Oțelul staff-ul va fi format preponderent din legendele clubului, Viorel Tănase - "principal", Tudorel Pelin - "secund", și va juca pe principalul stadion al orașului, Oțelul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
allexys
allexys  •  11 Iulie 2015, 13:31

ce idiotenie. Poate sa joace si in China, daca echipa e aceeasi si are palmaresul si istoria, fie ca se numeste Otelul Galati, Otelul Ilfov, sau Otelul Chinezul de Est, tot echipa aia e, cu aceeasi istorie si palmares. Idioti ce infiinteaza echipe peste noapte doar cu gandul sa faca ceva bani

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  10 Iulie 2015, 13:27
Postat de danyla pe 09 Iulie 2015, 23:39

ha ha ha ha ha ha ha !!! ... CSU are mai multi suporteri decat a visat vreodata Pandurii !!! ...

suiporteri mai putini decat csu are doar viitorul

thelegend.
thelegend.  •  10 Iulie 2015, 04:08

Si uite asa Liga 1 devine Liga Clonelor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează