FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Oaspeți importanți la primul meci oficial al Rapidului » Giuleștenii ar putea primi o veste uriașă

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 15:54

Aflat într-o situație financiară dificilă, din cauza insolvenței, clubul Rapid ar putea primi o veste extraordinară. 

Dan Alexa a anunțat că mai mulți oameni din Germania vor să investească la formația alb-vișine și vor veni să vadă meciul Rapid - FC Clinceni, care va avea loc duminică, de la ora 12:00.

"Am vorbit cu domnul Moraru și mi-a spus să le transmit jucătorilor că vor avea spectatori importanți la meciul cu Clinceni. Un grup de oameni din Germania este interesat să investească la Rapid. Atât mi-a spus domnul Moraru". a spus Dan Alexa, potrivit DigiSport.

Patronul celor de la Rapid, Valerii Moraru, a declarat în mai multe rânduri că ar fi dispus să renunțe la club, dacă un alt investitor vrea să preia clubul.

După 16 meciuri disputate în seria 1 din Liga a 2-a, Rapid se află pe locul doi, cu 36 de puncte. Elevii lui Dan Alexa sunt la egalitate cu liderul Dunărea Călărași, dar au un meci în minus.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
scandautor
scandautor  •  27 Februarie 2016, 00:27

Nimic, nici o dezmințire despre mizeria aia de-acum două zile despre căpitanul Rapidului, Nicolae Vasile, care ”nu mai prinde echipa” și pe care gsp.ro (dar NUMAI gsp.ro) îl dădea direct transferat la Brașov?! Nimic, nici o vorbă?! Nu mai zic de cerut scuze pentru DEZINFORMARE sau, mai simplu pentru oamenii simpli din spatele *** de astfel de pseudoarticole, MINCIUNĂ. Domnule Tolontan, bănuiesc că sunteți mândru de specimenele pe care le păstoriți și, implicit, a căror incompetență și tupeu le cam girați...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  26 Februarie 2016, 23:56
Postat de caminero pe 26 Februarie 2016, 22:59

Nu mai sînt prinți din Oman?!? sau Yemen, ca acu doi-trei ani ...

Pe aia o sa-i readuca ghesepeul pe la vara, in pauza dintre campionate si doar daca nu o sa aiba stiri cu si despre fecesepe. Acum e randul "unui grup de nemti".

caminero
caminero  •  26 Februarie 2016, 22:59

Nu mai sînt prinți din Oman?!? sau Yemen, ca acu doi-trei ani ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează