FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL

EXCLUSIV Ofertă neașteptată pentru Dorinel Munteanu » Abia promovat în Superliga, „Neamțul” a cerut timp de gândire

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 14:46 / Actualizat marti, 23 mai 2023 16:50

Dorinel Munteanu (54 de ani) a făcut din nou istorie la Oțelul, ducând echipa din Liga 3 în Liga 1 în doi ani.

„Neamțul” a declarat că sezonul viitor vrea să prindă play-off-ul cu gruparea de la malul Dunării, însă viitorul său la Galați e incert.

Farul a anunțat primele două transferuri pentru Champions League » Contracte pe 3 ani
FARUL
Farul a anunțat primele două transferuri pentru Champions League » Contracte pe 3 ani

Ofertă din Golf pentru Dorinel Munteanu

Pe adresa lui Dorinel Munteanu a sosit recent o ofertă avantajoasă din zona Golfului Persic, iar Munti a solicitat timp de gândire. 

Clubul din Galați a traversat momente dificile din punct de vedere financiar în stagiunea recent încheiată, în vreme ce salariile în țările arabe sunt extrem de tentante.

Dorinel Munteanu a apucat să anunțe planuri mari după promovare

Am venit cu inima la Oțelul. Puțină lume știe când mi-am dorit să revină Oțelul în prima ligă, datorită unor băieți extraordinari. I-am preluat în Liga 3, când nimeni nu avea încredere în ei. I-am convins că pot ajunge în vârf, cu muncă, disciplină și atitudine. 

Doar eu știu cât am muncit. Nu sunt arogant, dar obiectivul e să fiu anul viitor în play-off. Voi zâmbiți, dar asta vreau. La anul vreau să-mi luați același interviu în play-off.  Sunt foarte bucuros că am promovat. Chiar și la începutul acestui nici cei mai înfocați suporteri nu au crezut că putem ajunge unde am ajuns azi. 15 mai și 21 mai sunt zile istorice pentru Galați.

- Dorinel Munteanu

VIDEO Dorinel Munteanu, declarații după promovare: „Am venit cu sufletul, am făcut tot ce am putut”

Citește și: 

Debandadă maximă la FCSB! Jucătorii au protestat la pauză, când au văzut ordinele lui Becali: „De ce schimbăm? Mai bine jucăm la fel!”

Război pe față la FCU Craiova! » Fotbalistul îl înfruntă public pe Mititelu: „Condamn clubul disperat!”. Gigi Becali stă la pândă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
valy
valy  •  24 Mai 2023, 17:47

Banii sunt mult mai buni decat faima. Familia are nevoie de bani nu de faima. Fiecare alege cu ce vrea sa ramana.

gazistu
gazistu  •  24 Mai 2023, 15:18

DUTE la arabi, nu sta in Romania sa te rogi de banii tai

Dino
Dino  •  24 Mai 2023, 12:49
Postat de Heiheiargesul1987 pe 24 Mai 2023, 01:27

Sa speram ca va ramane. Revenirea lui Dorinel in liga 1 ar fi binevenita atat pentru el cat si pentru fotbalul romanesc. E un antrenor cu mai multe reusite la nivel de club decat oricare dintre ultimii 4 selectioneri ai Romaniei (incluzandu-l aici si pe selectionerul actual ). A avut o cadere, generata insa nu de lipsa de rezultate ci de probleme personale, insa iata ca si-a revenit si merita toate aplauzele. Daca mai ramane un an la Otelul si are rezultate bune revine in carti pentru cluburile mai mari si , de ce nu, si pentru nationala. Daca se duce la arabi...la nivel de performanta nu va mai insemna nimic. Este nevoie de un antrenor ca Dorinel Munteanu in liga 1, antrenor care a mai fost, pe deasupra, si unul dintre cei mai importanti fotbalisti din istoria nationalei Romaniei, si fara doar si poate omul cu cele mai multe selectii. Bravo, Dorinel!

De accors cu tine, Dori el poate sa fie un exemplu ca prin munca se poate sa fi in Liga 1 si fara vedete. Cei drept nu am vazut vreun meci a Otelului sa vad si ce fel de fotbal joaca, nu cred ca ar juca urat la cum e Dorinel.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează