FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Oferte importante pentru golgeterul Ligii a 2-a! Cele mai bogate echipe ale campionatului îl doresc

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 17:22

Adrian Voicu este lider în clasamentul golgeterilor la capătul celor 21 de etape scurse din acest sezon în eșalonul secund.

Acesta a marcat 14 goluri în prima parte a campionatului. Atacantul de la Daco Getica a atras atenția mai multor formații.

Pe numele vârfului bucureștenilor au venit deja primele oferte. Numărul mare de goluri marcate a atras interesul celor mai importante echipe din eșalonul secund.

Universitatea Cluj și-a exprimat oficial interesul pentru Voicu, care a fost urmărit la meciul cu Academica Clinceni și de emisarii Petrolului, președintele Cristi Vlad și vicele Octavian Grigore.

Cele două cluburi sunt printre principalele favorite la promovarea în Liga 1, fiind formațiile cu cele mai mare bugete din Liga a 2-a. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  14 Decembrie 2018, 03:30

In mod sigur va ajunge la Petrolul Nici-o echipa din liga 1 nu plateste jucatorii mai bine decat Petrolul mai ales privind primele de jocNu se pot lauda 4 echipe din liga 1 cu conditiile care au jucatorii Petrolului .Ca sa nu mai spun de stadion si publicul gazarilor unic in tara Nu uitati ca la ultima finala a cupei Romaniei la Bucuresti 30.000de fani ai Petrolului au facut deplasarea la Stadionul National Petrolul isi va va face echipa inca din aceasta iarna pentru liga 1

623506571124451
Marian Iordachescu  •  14 Decembrie 2018, 03:21

In mod sigur va ajunge la Petrolul Nici-o echipa din liga 1 nu plateste jucatorii mai bine decat Petrolul mai ales privind primele de joc

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close