FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

OFICIAL FC Argeș transferă de la Dinamo! Nicolae Dică l-a adus la Pitești pe Vlad Motroc, un tânăr de perspectivă crescut de „câini”

Vlad Motroc, în tricoul lui Dinamo U19
Vlad Motroc, în tricoul lui Dinamo U19

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 17:01

FC Argeș a oficializat în cursul zilei transferul fostului junior dinamovist Vlad Motroc (20 de ani). E cel de-al șaptelea transfer al verii pentru echipa lui Nicolae Dică, care și-a propus promovarea în Liga 1în viitorul sezon. 

Crescut de Dinamo, alături de care a câștigat Cupa României U19 în sezonul 2017-2018, Vlad Motroc, de meserie fundaș central, a evoluat în sezonul precedent tot în Liga 2, fiind împrumutat de „câini” la FC Daco-Getica București, unde a bifat 25 de apariții și un gol.

În această vară, Motroc a fost aproape de un transfer la U Cluj, dar FC Argeș a intrat pe fir în ultimul moment și și-a asigurat serviciile fundașului central.

„Clubul nostru a reușit să obțină semnătura unuia dintre cei mai doriți fundași de mare perspectivă ai României. Câștigător al Cupei României U19 cu Dinamo București, Vlad Motroc (20 de ani) și-a pus semnătura pe un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu FC Argeş.

Clubul nostru îi transmite pe această cale lui Vlad Motroc, tradiționalul «Bine ai venit!» şi îi doreşte să calce pe urmele bunicului său care a devenit campion”, se arată în comunicatul emis de clubul argeșean. 

Vlad Motroc este fiul lui Florin Motroc, fost mijlocaș la Rapid, și se trage dintr-o famiilie de rapidiști. Ion, bunicul său, a fost campion alături de giuleșteni în 1967 și.

FC Argeș continuă astfel campania masivă de achiziții cu care speră să atace promovarea. Piteștenii s-au mai înțeles cu fundașii Robert Dănescu și Denis Brînzan, atacantul Andrei Blejdea, toți trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Agachi, venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanța, mijlocașul central David Angelo Cocian de la Unirea Tășnad și fundașul Nicolae Mușat.

Vezi și: Rapid a început cu dreptul amicalele verii » Victorie împotriva unei echipe retrogradate din Liga 1 » Daniel Pancu: „Ne așteaptă un an infernal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
107947043821833
Ciobi Costica  •  29 Iunie 2019, 21:39

si la jeguriiile de la conducere ce sa le transmitem muie dinamo hu

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Iunie 2019, 19:10

Felicitari Dinamo, inca un tanar de care v-ati batut joc. nu invatati nimic de la Hagi pentru ca sunteti prea prosti sa intelegeti cum se creste o echipa. Viitorul are in prezent o cota de piata de 3 ori mai mare decat Dinamo, cu jucatori crescuti de ei 90%.

khal_37
khal_37  •  29 Iunie 2019, 18:22

Nu-i problema, la New rinamo vine Bomuduseseko de 40 de ani, fost copil de mingi la Liverpool. O seringa-n vena și aleargă ca răposatul Ekeng înainte de dezastru.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează