FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Oficial: Petrolul a ales antrenorul cu care atacă promovarea în Liga 1

FOTO: Facebook @Petrolul
FOTO: Facebook @Petrolul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 19:35

Mugurel Cornățeanu (46 de ani) va fi antrenorul Petrolului Ploiești în partea secundă a sezonului.

Cornățeanu, dețintător al licenței UEFA Pro, a început sezonul în calitate de secund al lui Leo Grozavu, apoi a continuat în club și în mandatul interimar al lui Octavian Grigore, demis în urmă cu două etape. A reușit să câștige încrederea conducerii datorită celor victoriilor din ultimele două etape, 1-0 cu Sportul Snagov și 5-1 cu CS Balotești, partide în care a condus frâiele echipei.

Petrolul Ploiești ocupă în acest moment locul 3 în liga secundă, cu 45 de puncte acumulate în 21 de etape. Găzarii sunt la un singur punct în spatele liderului Sportul Snagov.

Cornățeanu a evoluat de-a lungul carierei de fotbalist la Farul Constanța, Callatis Mangalia, Steaua, Lokeren, Beveren și Turnout. Ca antrenor a lucrat în cadrul unor cluburi importante, precum Callatis, Farul, Viitorul, Dinamo II, FC Botoșani sau Concordia Chiajna.

Vezi și:

EXCLUSIV Claudiu Niculescu a semnat noul contract! Face revoluție: dă afară 10 jucători

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close