FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD - POLI TIMIȘOARA, ÎNTRERUPT LA 0-0

Oficialii celor de la ASU Poli Timișoara explică în premieră motivul deciziei de a părăsi terenul în derbyul cu UTA

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2018 19:28

Marius Cociu, managerul celor de la ASU Poli Timișoara, a precizat motivele din spatele deciziei de a părăsi terenul în minutul 62 al derby-ului cu UTA, la scorul de 0-0. (Vezi șirul evenimentelor AICI!).

Marius Cociu e sigur că timișorenii vor pierde partida la masa verde și vor fi depunctați cu 3 puncte. 

Meciul dintre UTA Arad și ASU Poli Timișoara a început cu o întârziere de 7 minute, din cauza conflictului dintre suporteri și forțele de ordine. Fanilor oaspeților nu li s-a permis accesul pe stadionul din Șiria, din cauza unor probleme organizatorice. 

Facțiunea dură a fanilor arădeni a coalizat cu marii rivali și a boicotat partida.  

"O decizie grea, dar care arată cât de mult ne respectăm suporterii și cât de mult înseamnă ei pentru noi. Asta chiar dacă, pe moment, băieții nu au dorit să părăsească terenul, le-am explicat despre ce e vorba, au înțeles și suntem cu toții solidari. Ceea ce s-a întâmplat azi aici e revoltător și nu face deloc bine fotbalului românesc.

În primul rând, suporterii noștri și-au cumpărat bilete din locurile oficiale de vânzare ale celor de la UTA și nu au fost lăsați să intre pe stadion. Din câte am înțeles de la ei, au fost incidente în zona în care au fost cantonați. Nu a fost o decizie pe care am luat-o de unul singur, ci după discuții cu absolut tot ce înseamnă conducerea clubului Politehnica Timișoara.

Noi am înștiințat clubul UTA încă de sâmbătă că suntem în posesia a 350 de bilete, iar dacă se dorea, cu siguranță se putea organiza. în tribuna în care am fost trimiși noi, conducerea clubului Politehnica, trei sferturi dintre locuri au fost libere. Mi-am făcut datoria și i-am anunțat pe cei implicați ce înseamnă o asemenea hotărâre. Pe lângă 0-3 la masa verde, ni se vor lua 3 puncte și vom primi o amendă disciplinară", a fost poziția oficială a clubului, exprimată de Marius Cociu.

Vezi și: 

Ionuț Popa, prima reacție după șocul de la Șiria! Anunț bombă: "Azi am vorbit cu cineva și așa mi-a zis" » Totul a fost premeditat?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  25 Aprilie 2018, 10:34

O masura abuziva a Jandarmeriei , luata de frica, si din incompetenta de a asigura ordinea. Pare chiar ...o lipsire de libertate, o sechestrare a unei mase de oameni, fara sens, caci arena, micuta, cum era, era...goala. Fotbal fara spectatori este ceva fara sens, nu este de dorit. Conducerea UTA, initiatoarea masurii face inca o gafa de proportii si ma intreb ce trebuie sa mai faca pentru a fi trimisa...la plimbare ?

sala_dalles
sala_dalles  •  24 Aprilie 2018, 20:14

Bine ca macar mai circula trenurile in vestul Romaniei !! E de apreciat .

sala_dalles
sala_dalles  •  24 Aprilie 2018, 20:08

Au fost mutati in tzarc . V-am spus si acum 15 ani de zile . In afara de centrele oraselor mari . Nimic . No men's land.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează