FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Oleg Protasov, în locul lui Bogdan Lobonț la „U” Cluj? Bombă în culisele ligii secunde, după un nou insucces al „șepcilor roșii”

Oleg Protasov a devenit cunoscut în România pentru perioada petrecută la FCSB // FOTO: Arhivă GSP
Oleg Protasov a devenit cunoscut în România pentru perioada petrecută la FCSB // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 18:44

Bogdan Lobonț, antrenorul lui U Cluj, și-a pus suporterii în cap după eșecul din campionat cu CS Mioveni, 1-2. Fanii l-au admonestat și i-au cerut demisia, postul acestuia fiind în mare pericol.

Instalat pe banca „șepcilor roșii” la finalul anului trecut, Lobonț pare să fi rispit încrederea primită din partea conducerii.

Cum promovarea e un obiectiv primordial la Universitatea, conducerea ia în calcul aducerea unui antrenor cu un CV important. Potrivit Fanatik, ucraineanul Oleg Protasov, tehnician care a cochetat în numeroase rânduri cu fotbalul românesc, ar fi fost zărit la Cluj, unde s-ar afla pentru negocieri.

Protasov, 55 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Olympiacos, AEL Limassol, Steaua, Dnepr, Kuban, Iraklis, Rostov, Astana, Dinamo Minsk, Astra Giurgiu și Aris. Ucraineanul nu a mai antrenat de aproape 4 ani, ultima experiență având loc în 2015, la Aris Salonic.

LOBONȚ EXCLUDE DEMISIA

La conferința de presă de la finalul partidei cu CS Mioveni, Bogdan Lobonț a oferit primele declarații despre situația tensionată din jurul echipei:

„Stați liniștiți, vina este în întregime a mea. Este normal să mi se ceară demisia, sunt la început de drum, se întâmplă și la antrenori cu vechime, Spalletti, Sarri. Nu mă gândesc la plecare, de ce să mă gândesc?”

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Vezi și: FOTO + VIDEO EXCLUSIV Scandal la Cluj după eșecul lui „U”: ultrașii au dat startul la proteste și cer demisia lui Bogdan Lobonț!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  08 Aprilie 2019, 13:06

Alta ***... N-aveti si numarul lui Daum? Cojocaru e singurul care mai poate face ceva. Si nici asta nu e sigur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  07 Aprilie 2019, 19:41

dar ce suporterii il platesc de cer demisia?? Acolo sunt conducatori, sunt alte persoane care trebuie sa decida, nu suporterii! CApul sus Lobby, ca nu ei te platesc!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close