FOTBAL  »  LIGA 2  »  SATU MARE

Olimpia Satu Mare a încheiat cantonamentul » Fără victorie în Cipru

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 18:41

Jucătorii de la Olimpia Satu Mare și-au reluat pregătirile, după ce delegaţia formaţiei conduse de Atilla Karda a revenit în ţară în urma cantonamentului de două săptămâni parcurs în Cipru.

Bilanţul sătmărenilor nu a cuprins nicio victorie, fiind înregistrate trei remize şi două eşecuri.

În timpul şederii în Cipru s-a disputat şi unul dintre cele mai importante jocuri din ultimii ani pentru Olimpia în testul, pierdut la limită, 0-1, cu Steaua Roşie Belgrad.

Echipa din Satu Mare intră în linia dreaptă a pregătirilor în vederea noului sezon chiar dacă la acest moment se caută încă ultimii parteneri amicali.

Olimpia debutează în deplasare în noul sezon, pe 25 februarie, într-o dispută atractivă care va avea loc pe terenul lui FC Braşov.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează