FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA ELITELOR

Omar El Sawy, starul celor de la Csikszereda în finala Ligii Elitelor U19: „Iubesc România!” » L-a impresionat pe Ilie Dumitrescu

Omar Al Sawy, în centrul imaginii / FOTO: Imago
Omar Al Sawy, în centrul imaginii / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 20:05 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 21:01

Csikszereda a învins-o pe Universitatea Cluj în finala Ligii Elitelor U19, scor 3-0, și va reprezenta România în următoarea ediție de UEFA Youth League. Omar El Sawy (18 ani) a fost cel mai bun fotbalist de pe teren. 

Omar El Sawy a fost desemnat MVP al finalei Ligii Elitelor U19, după ce primise distincția și în finala Cupei României U19. Extrema în vârsta de 18 ani spune că este „jumătate egiptean, un sfert român și un sfert ungur”, dar nu ar refuza prima reprezentativă a României. 

Omar El Sawy, omul finalei Ligii Elitelor U19: „Iubesc țara asta!”

„A fost un meci foarte bun pentru noi, am dominat și am meritat victoria. E victoria echipei, nu a mea! Am alergat până în ultimul minut, ne-am sacrificat. E ceva nemaipomenit. Sper din tot sufletul să prind echipa mare, sper că i-am demonstrat asta antrenorului. Sper ca anul viitor să fie un an bun pentru noi și să promovăm în Liga 1”, a spus Omar El Sawy, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport, după triumful din finala Ligii Elitelor.

Omar El Sawy a fost singurul fotbalist din tabăra lui Csikszereda care a dus mâna la piept în timpul imnului „Deșteaptă-te, române”: „Eu iubesc țara asta. Faptul că am putut să ascult imnul înaintea meciului e un sentiment unic”.

Ilie Dumitrescu a fost impresionat de calitățile extrem în vârstă de 18 ani: „Se vede că are ceva special, foarte frumos și interviul. Iar golul, lobul acela, nu îl poate reuși oricine. Dacă va fi serios, cred că va ajunge la un nivel important”.

VIDEO Omar El-Sawy, după triumful din Cupa României U19: „A fost o experiență unică!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Scos din lot, după prestația din turul barajului pentru Liga 1 » Ce s-a întâmplat la antrenamentele din ultima săptămână

Ilie Dumitrescu râde de Gigi Becali, după noua inovație tactică anunțată de patronul FCSB: „Cine știe ce a văzut el, vreo telenovelă, ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
francescoli1974
francescoli1974  •  27 Mai 2022, 21:13

Băiatul ăsta egiptean e mai român *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează