FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - POLI IAȘI

Oprița și-a recunoscut gafa! Ce s-a întâmplat în minutul 27 din Steaua - Poli Iași

FOTO: Andrei Petrescu +13   FOTO
FOTO: Andrei Petrescu

Articol de , - Publicat marti, 11 aprilie 2023 19:49 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 20:19

Daniel Oprița (41 de ani) l-a înlocuit pe Mădălin Mihăescu (34 de ani) în minutul 27 al meciului CSA Steaua - Poli Iași, la scorul de 0-1.

Daniel Oprița a fost nevoit să improvizeze în centrul defensivei la duelul pentru supremația ligii secunde. Cu Wallace accidentat, antrenorul „militarilor” a mizat pe cuplul Dean Beța - Mădălin Mihăescu.

Ion Crăciunescu, enervat de arbitrajul din CFR Cluj - FCSB: „E penalty clar! L-a bătut soarele în cap?!”
CFR Cluj - FCSB 1-1
Ion Crăciunescu, enervat de arbitrajul din CFR Cluj - FCSB: „E penalty clar! L-a bătut soarele în cap?!”

Daniel Oprița, schimbare în prima jumătate de oră din Steaua - Poli Iași 

Cel din urmă, la bază mijlocaș, a avut un debut teribil de meci. A greșit în mai multe rânduri și a fost înlocuit în minutul 27. 

Locul i-a fost luat de Alexandru Sabău, fundaș central de meserie, adus vara trecută sub formă de împrumut de la Petrolul.

+9 FOTO

Daniel Oprița, furios și runda trecută

Dovada că Daniel Oprița și-a pierdut răbadarea cu o parte dintre jucători a fost și interviul oferit runda trecută, după eșecul 2-3 de la Galați. 

Așa greșeli n-am mai văzut! Era mingea la noi, mă întorceam, luam apa și când mă uitam iar, deja mingea era pierdută. Sunt uluit de ce-am pățit în prima repriză! Am ajuns să nu mai am voce. Nu înțeleg ce s-a întâmplat. Cei de la Oțelul au fost bărbați, au venit și au știut ce vor.

În a doua parte de ce am putut să jucăm? Că puteam să facem și 3-3. Ce ne-a oprit în prima parte să jucăm la fel? La pauză mai trebuia să schimb 7 jucători, nu doar 3. Chiar dacă sunt băieții care au dus echipa pe primul loc. E o umilință ce s-a întâmplat în prima repriză! Jucătorii trebuie să conștientizeze că sunt la Steaua, trebuie să aibă atitudine
- Daniel Oprița, după Oțelul - Steaua 3-2

VIDEO. Atmosfera din Ghencea la startul meciului dintre Steaua și Poli Iași 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Sorin Cârțu, intervenție vulgară în direct la TV: „Dă-o-n m*** ei! Ce dracu'?”

Dioszegi a lămurit problema cu suporterii Rapidului: „Făceam discriminare acum?”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  12 Aprilie 2023, 12:32

Uitati va la videoclip cu atmosfera din ghencea ... 300 de partari :)))) vai ce rusine ..... Clona csa baga romanii la platit .. vedeti romani pentru ce platim ghencea ? Sa stea astia 300 pe un stadion de 20k .. Desteapta te romaneeeeeee !!! De maine copii nu vor mai avea deloc alocatie .. invatamantul se pregateste sa isi faca echipa ... raed arafat si el se pregateste sa isi faca echipa ... o sa avem liga politica .. putin forbal .. vorbarie multa... si romanii platesc taxe si impozite .... bravoo !! Sa nu dea domnul sa va intalnesc ... martori ai lui talpan .. tradatorii romaniei ... Csa clona politica ... echipa tare in sala de judecata .. pe teren ? Au ramas repetenti on liga a 4aaaaa de 2 ori ... asta spune tot despre clonari

paolo15
paolo15  •  12 Aprilie 2023, 06:35

Cum, nu i-a produs umilinta finala? L-a distrus psihic...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează