FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL

EXCLUSIV Oțelul Galați SUFERĂ! Apelul lui Dorinel Munteanu: „Avem probleme foarte grave. În fiecare zi mai vine ceva”

Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați // sursă foto: Facebook @ SC Otelul Galati
Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați // sursă foto: Facebook @ SC Otelul Galati

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 13:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 15:16

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul de la Oțelul, a dezvăluit la GSP Live că echipa din Galați are „probleme foarte grave” la nivel financiar, deși sportiv stă bine, locul 7 în Liga 2 momentan.

Nou-promovată în Liga 2, fosta campioană a României ocupă momentan locul 7, cu 25 de puncte, la fel de multe ca echipele de pe locurile 3-6, care asigură prezența în play-off-ul de promovare.

Pe plan sportiv, Oțelul stă bine. La nivel financiar, apele sunt foarte tulburi, după cum a dezvăluit chiar antrenorul Dorinel Munteanu la GSP Live.

Un club important din Europa forțează transferul lui Nicolae Stanciu! Românul e ademenit cu un salariu colosal
CHINA
Un club important din Europa forțează transferul lui Nicolae Stanciu! Românul e ademenit cu un salariu colosal

Dorinel Munteanu vorbește despre „probleme foarte grave” la Oțelul Galați

Întrebat dacă Oțelul ar merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în cazul în care ar termina sezonul regulat pe 7, iar pe locurile de play-off s-ar regăsi o echipă fără drept de promovare, Dorinel a răspuns:

„Obiectivul meu e să prindem primele 6 locuri. Nu trebuie să umblăm la TAS, avem oricum problemele noastre foarte grave în momentul de față”.

Munteanu a completat: „Trebuie să facem rost de bani, să mulțumim jucătorii. Nu putem să găsim așa ușor, dar avem promisiuni, contează rezultatele. Jucătorii mei știu foarte bune că rezultatele pozitive aduc oameni cu potență financiară să ne susțină.

Sper că vom trece peste toate greutățile. În fiecare zi mai vine câte o datorie de undeva, dar încercăm să o anihilăm, să o plătim, iar echipa să nu sufere.

E vorba de datorii istorice, nu curente. Din 2018, 2019, 2020, nu prea avem zile liniștite, dar încercăm să gestionăm foarte bine această situație.

Fără ajutorul Consiliului Local și al Primăriei nu am fi putut face nimic, dar s-au făcut eforturi să susțină echipa”.

Mai multe știri din Liga 2: 

Cum stă Dinamo cu banii: „Am decis să creditez societatea cu o sumă necesară plății personalului administrativ” + detalii despre interdicția la transferuri

Ovidiu Burcă dă detalii din culise: „În vestiar a fost o furtună! Dar aș fi regretat toată viața dacă nu aș fi venit acum la Dinamo”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Catalynn____
Catalynn____  •  19 Noiembrie 2022, 23:15

Dorinel e in primul rând un om cu bun simt, știe și el ca la TAS nu are nicio șansa. De ce!? Pt ca niciun regulament nu ii interzice Stelei sa participe in play off pt a câștiga competiția. Dreptul de promovare nu are legătura cu play offul și competiția in sine, este legat doar de obținerea licenței pt L1, lucru care nu se stabilește oficial si defintiv decât in Mai in urma analizei dosarului de licențiere. Pe scurt, ca primește sau nu licența pt L1, niciun club din L2 nu poate fi privat de oportunitatea de a câștiga competiția la care s-a înscris și participa respectând toate regulamentele. Mie unuia mi-ar conveni dacă Dorinel ar merge la TAS! Asta i-ar forța pe cei din CSA sa întâmpine acțiunea Oțelului aducând argumentele care arată ca regulamentul de licențiere al FRF nu este doar discrimatoriu dar nici măcar “conform” legii 69/2000 așa cum scrie ca ar fi, pt ca in articolul din regulament unde juriștii FRF au copiat articolul 31 din lege au adăugat cu de la ei putere “trebuie”, cuvânt care schimba fundamental întelesul așa cum a fost gândit de legiuitor (dacă Parlamentul considera ca acel cuvânt trebuia sa facă parte din textul articolului au avut peste 20 de ani sa dea o erata, nu au făcut-o!) Eu unul ii urez mult succes, dar sa speram in primul rând ca face rost de finanțare pt ca si dacă intra in L1 nu vrea nimeni o alta echipa falimentara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează