FOTBAL  »  LIGA 2  »  LICITAȚIE

Oțelul Galați își scoate la licitație trofeele: "Istoria topită va rămâne doar în inimile suporterilor și ale colecționarilor"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 14:44

Întreaga istorie a clubului Oțelul Galați va fi scoasă la licitație în data de 23 februarie, prețul de pornire find de 9.000 euro. 

"Începând cu seara de 23 februarie 2017, istoria topită a Oţelului va rămâne doar în inimile suporterilor şi ale colecţionarilor. La mai bine de jumătate de secol de la înfiinţarea echipei gălăţene, Marca Oţelul, precum şi dreptul de utilizare a acesteia, dar şi palmaresul echipei, format din 80 de cupe, sunt puse în vânzare prin licitaţie de către administratorul FC Oţelul, aflat în insolvenţă, la un preţ de pornire de 9.000 euro.

Suporterii Oţelului vor mai putea achiziţiona: o colecţie de portrete-caricaturi ale jucătorilor (26 de desene – preţ de pornire 1.000 de euro); istoria FC Oţelul Galaţi în imagini, colecţia oficială de fotografii şi afişe a clubului (106 piese – preţ de pornire 3.500 de euro); echipament sportiv (peste 200 de piese de echipament), printre care trei tricouri alb-roşu şi nouă tricouri albastru-negru, cu care s-a jucat în Liga Campionilor, alături de peste 20 de tricouri cu care s-a jucat în Liga I", se arată într-un un comunicat al casei de licitații Artmark.

Înființat în 1964, clubul gălățean a obținut cea mai bună performanță în 2011, când a reușit câștigarea campionatului în România și participarea în grupele Ligii Campionilor. Tot în acel an, Oțelul câștiga Supercupa României în fața Stelei.

  • Momentan, suporterii au înființat echipa Suporter Club Oțelul Galați, care își desfășoară activitatea în Liga a patra din Galați. Formația nu deține însă palmaresul vechii echipe. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
adriann_
adriann_  •  07 Februarie 2017, 17:16

Ma intreb unde sunt postacii becalisti care se dadeau de ceasul mortii sa sustina ca plmaresul nu se tranzactioneaza samd?

chris_bu67
chris_bu67  •  07 Februarie 2017, 17:16
Postat de otelul_galati pe 07 Februarie 2017, 16:59

Otelul a fost , este si va fi in inimile galatenilor , echipa suporterilor duce mai departe spiritul echipei , facem tot posibilul sa obtinem palmaresul si tot ce apartine de Otelul !

Dumnezeu să vă ajute să reușiți acest lucru,e păcat să nu continue istoria clubului Oțelul.iată singura campioană a Moldovei.Este incredibil cum a fost terminat acest club,care devenise chiar bogat după accesul în grupele UCL!Hai Oțelul!

krnevic
krnevic  •  07 Februarie 2017, 17:03

un club hotesc care si-a cladit performantele pe jafurile lui M.STAN.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează