FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL GALAȚI

EXCLUSIV Avantaj uriaș pentru Oțelul în lupta pentru promovarea directă

Avantajul URIAȘ pe care Oțelul îl are în fața lui Dinamo în lupta pentru promovarea directă: propaganda a funcționat!
Avantajul URIAȘ pe care Oțelul îl are în fața lui Dinamo în lupta pentru promovarea directă: propaganda a funcționat!

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 07:08 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 10:26

Oțelul Galați a vândut până aseară aproape 10.000 de bilete din cele 12.500 pentru etapa decisivă cu Unirea Dej de duminică, de la ora 13:00. 

Oțelul Galați are prim-planul luptei pentru promovarea directă înaintea duelurilor decisive de duminică, de la ora 13:00. Dunărenii au ratat până acum două șanse mari de a fi direct, matematic, în Liga 1, după eșecurile cu Dinamo (0-2) și cu Gloria Buzău (0-1). Cu "câinii", contracandidații direcți, au avut chiar și varianta remizei, irosită însă!

Anunț de ultimă oră în play-off-ul din Liga 2: Unirea Dej n-a luat licența pentru Superliga
PLAY-OFF
Anunț de ultimă oră în play-off-ul din Liga 2: Unirea Dej n-a luat licența pentru Superliga

În afara terenului, mai agresivi decât pe gazon

La finalul partidei din Crâng, 0-1 cu Buzăul lui Adrian Mihalcea, pe care l-a acuzat de simpatii pro-Dinamo, Dorinel Munteanu l-a obligat, practic, pe Cristi Munteanu, directorul sportiv al formației, să aibă un discurs vehement împotriva arbitrajului, după deciziile controversate ale "centralului" Flueran. Babicu" a avut reacții dure, iar apoi Dorinel Munteanu, omul care a adus titlul la Galați în 2011, și-a intrat în rol.

0-1 a fostrezultatul meciului Unirea Dej - Oțelul Galați din play-off, de atunci clujenii n-au mai pierdut în L2

Cel mai selecționat fotbalist al echipei naționale a făcut turul instituțiilor media cu un discurs extrem de contondent la adresa arbitrajului și a luptelor de culise ce s-ar purta împotriva grupării sale.

2-0 a fostrezultatul partidei Unirea Dej - Oțelul Galați în sezonul regulat, când Angelo Cocian a marcat o dublă

Niciun cuvânt despre contracandidata directă, Dinamo

Niciun moment nu a avut acuze la adresa lui Dinamo sau să pomenească public numele contracandidatei directe!

În play-off, atât la 0-3, cât și la 0-2 cu "câinii", Munteanu a absentat de pe banca tehnică, suspendat fiind. La finalul eșecului de la Galați, chiar i-a solicitat lui Cristi Munteanu să meargă să felicite brigada de arbitri pentru arbitrajul din meci.

Fotbalistul italian din Liga 2: „Totul îmi place în România, mai puțin un singur lucru. Groaznic!”
STRANIERI
Fotbalistul italian din Liga 2: „Totul îmi place în România, mai puțin un singur lucru. Groaznic!”

Totuși, simțind că ar putea pierde promovarea directă, Dorinel Munteanu a pus tunurile pe arbitri, iar suporterii gălățeni au simțit momentul delicat și mesajul transmis de omul care a readus Oțelul și din Liga 3 în eșalonul secund.

Casa plină duminică, în meciul decisiv cu Unirea Dej

Fanii formației au cumpărat până aseară aproximativ 10.000 de bilete la meciul cu Unirea Dej de duminică, de la ora 13:00, se estimează sold out. Cu Dinamo a fost la fel, s-au vândut 12.500 de tichete. Duminică, este posibil ca și mai mulți gălățeni să intre la meci pentru a pune presiune pe un adversar, care a primit înștiințarea oficială că nu are drept de promovare.

"O să fie nebunie maximă duminică în Galați. Probabil, vor fi oameni și în afara stadionului, cu miile. Nici nu ne gândim să ratăm victoria! Oricum, Dinamo, la cum joacă acum, este favorită în dubla de la baraj", au transmis oficialii gălășeni.

Așa cum oficialii gălățeni au expus public încă de la începutul lunii mai, Dejul nu a primit licența, din cauza unor probleme interne. Gazeta Sporturilor a scris despre cauzele pentru care clujenii nu au reușit să obțină licența, în perspectiva de a lupta pentru un loc de baraj măcar.

Citește și alte știri din fotbal:

Dan Petrescu enumeră motivele prăbușirii CFR-ului: „Cei de la Roma se plângeau că au jucat 55 de meciuri. Noi am avut 60!”

EXCLUSIV E născut în Franța, dar visează să joace pentru România: „Nu e ușor când ești crescut în străinătate, dar nu m-am gândit vreun moment să refuz convocarea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
X01Y
X01Y  •  20 Mai 2023, 19:25

Ar ajuta *** A ajuns recordman al selecțiilor datorită altui looser, barbugiul, care din cauza faptului că nu-l putea ierta pe Gică ptr prima descălecare de la națională l-a chemat în disperare pe looser-ul de Dorinel, care prindea câte 1-2 minute pe meci. Acum e mare antrenor, dar a uitat că-l avea în spate pe el presidente Stan, un alt simpatizant al lui nea Jean.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

etajul11
etajul11  •  20 Mai 2023, 17:21

E limpede că ești semidoct și nu cunoști istoria: echipa era a cartierului Tei, se numea Tei București, înființată de niște elevi de liceu; apoi a devenit Unirea Tricolor, echipă etichetată ca fiind de legionari, deși era a unor patrioți entuziaști în mod firesc după Marea Unire; apoi comuniștii au luat cu japca echipa Oborului și au comasat-o cu Maccabi, fostă Ciocanul, echipa evreilor bucureșteni, cu stadion în Dudești; iar jucătorii, antrenorii și suporterii au continuat viața și asta a însemnat Dinamo. Sigur că au făcut multe măgării, că era lupta orgoliilor ministeriale. Așa cum au făcut și Steaua, Craiova, Rapid (echipa revoluției bolșevice infiltrată la Grivița) etc. Voi, ăștia justițiarii închipuiți pretindeți răzbunare și desființare, deși oamenii care nu au fost exterminați în închisori, la Canal, torturile inumane de la Pitești au continuat să trăiască și să facă treabă de calitate și în comunism. Pe principiul vostru nici voi nu ar trebui să existații, fiind un produs al comunismului și istoriei totalitare. Craiova e mai comunistă decât Dinamo de 1000 de ori, fc scornicești, mitică dragomir etc. și a fost și este condusă de *** deși există cultură și istorie acolo. Rușine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Andrei127
Andrei127  •  20 Mai 2023, 14:41

Dar de ce nu s-a autosesizat nimeni ca sa-l suspende si pe Dorinel pentru circul facut?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează