FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - GLORIA BUZĂU 1-0

VIDEO Oțelul - Gloria Buzău 1-0 » Trupa lui Dorinel Munteanu, victorie esențială în lupta pentru promovare. Clasamentul din play-off

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2023 21:55

După înfrângerea cu Dinamo, 0-3, Oțelul a obținut o victorie importantă, 1-0 cu Gloria Buzău, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2.

Cu Dorinel Munteanu revenit pe bancă, Oțelul a început în forță meciul. Gălățenii au deschis scorul în minutul 4, după o gafă uriașă a porterului oaspeților, Relu Stoian. După o degajare lungă a lui Dur Bozoancă, mingea a ajuns în careul Gloriei Buzău, căzând în careu. Relu Stoian a fost prins pe picior greșit și era să fie depășit de minge. A atins balonul, dar acesta a ajuns la Octavian Ursu, care a marcat din 4 metri.

După acea fază, Oțelul a făcut un pas înapoi și a cedat inițiativa. Gloria Buzău a controlat partida, a avut posesia și a avut ocaziile importante, dar elevii lui Adrian Mihalcea nu l-au putut învinge pe Dur-Bozoancă.

După pauză, elanul buzoienilor s-a tăiat. Trupa lui Mihalcea a căutat egalarea, dar nu a avut forța să marcheze. Pe final, gălățenii au marcat din nou, dar reușita lui Ionuț Neagu a fost anulată pentru un fault în atac.

După această victorie, Oțelul (locul 3), ajunge la 42 de puncte, la 3 de liderul Poli Iași și la două de CSA Steaua. Gloria Buzău rămâne fără victorie în play-off și pe locul 5, cu 34 de puncte.

Clasamentul live din Liga 2

FINAL » Oțelul - Gloria Buzău 1-0

  • min. 82: Gol anulat pentru Oțelul. După o fază complicată în careul buzoienilor, Neagu introduce mingea în poartă, după respingere a lui Stoian. Golul a fost anulat pentru fault în atac.
  • min. 60: Oțelul se apără precis și nu le dă spații adversarilor, Gloria Buzău nu are ocazii la poarta gălățenilor
  • min. 46: Start în repriza a doua
  • min. 45 Pauză
  • min. 20: Gloria Buzău a echilibrat jocul, a avut câteva acțiuni periculoase, dar nicio ocazie notabilă
  • min. 4: Gol Oțelul, Octavian Ursu deschide scorul. După o degajare lungă a lui Dur Bozoancă, mingea a ajuns în careul Gloriei Buzău, căzând în careul de 6 metri. Relu Stoian, portarul de la Gloria Buzău, a fost prins pe picior greșit și era să fie depășit de minge. A atins balonul, dar acesta a ajuns la Ursu, care a marcat din 4 metri.
  • min. 1; A început meciul

Echipele de start:

Oțelul: Dur-Bozoancă – A. Rus, Sîrghi, Yabre, Nedelea – Cisotti, Neagu, Jardan – Mitoi, Fatai, O. Ursu
Rezerve: Pop, Scocîlcă, Cîrjan, Chirițoiu, Cruceru, Panait, Adăscăliței, Ciobanu, Zivulic
Antrenor: Dorinel Munteanu

Gloria Buzău: Stoian - Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Șuteu - Lopez, Pandele -Munteanu, Gaitan, Angelov - Boiciuc
Rezerve: Rusu, Sampaio, Cârstocea, Blejdea, Sălceanu, Marku, Lazăr, Greu, V. Alexandru
Antrenor: Adrian Mihalcea

Stadion: Oţelul (Galaţi) 
Arbitru: Bogdan Dumitrache (Bucureşti). Asistenți: Cosmin Vătămanu (Bucureşti), Cosmin Borjan (Târgu Mureş)

Citește și: 

Leo Grozavu, pronostic înainte de Steaua - Dinamo: „S-ar putea să supăr pe cineva, dar asta văd”
Steaua - Poli Iași 2-2
Leo Grozavu, pronostic înainte de Steaua - Dinamo: „S-ar putea să supăr pe cineva, dar asta văd”
„Se joacă polo?” » Imagini incredibile din semifinalele Cupei României, faza județeană
FAZA JUDEȚEANĂ
„Se joacă polo?” » Imagini incredibile din semifinalele Cupei României, faza județeană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
magic4ever
magic4ever  •  14 Aprilie 2023, 12:54

Ce gol de cascadorii rasului,suspect golul...Buzau a jucat altceva cu Dinamo si Iasi si cu Otelul a facut figuratie la fel ca Steaua...

lucian_85
lucian_85  •  13 Aprilie 2023, 22:52
Postat de Catalynn_.._ pe 13 Aprilie 2023, 22:08

Azi Oțelul a câștigat din noroc și atât, practic nu au jucat absolut nimic tot meciul. Nu e nimic nou, au fost multe meciuri exact pe același tipic, întrebarea era doar de câte ori mai mergea ulciorul la apa, dar uite ca a mers! :-))) Aceasta înfrângere ii scoate complet și pe buzoieni din lupta pt locul 4. Am văzut azi exact ce am spus și mai demult, diferența dintre Poli, Steaua și celelalte 4 o face “banca”. Dacă la nivelul titularilor putem discuta despre un oarecare echilibru, in momentul in care lucrurile nu merg și antrenorul vrea sa schimbe ceva, practic nu are cum, rezervele sunt mult sub nivelul titularilor. Steaua și Iasiul pot oricând forma doua echipe de valoare egala, Grozav și Oprița au soluții pe banca, ceilalți nu. Iar asta se vede cel mai mult după prima ora de joc (de altfel dacă ne uitam la statistică, Steaua a marcat cele mai multe goluri in repriza secunda) dar și când avansam in play off și apar accidentări și oboseala, atât fizica cât și psihică. Azi Mihalcea a schimbat practic juma’ de echipa și nimic, echipa a căzut total după minutul 75.

Nu o sa le mai meargă mult. Poate vor lua 1p la Dej dar cu siguranță cu Poli și steaua vor lua fix gaura de la covrig :))))))))

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  13 Aprilie 2023, 22:17

Daca batem steaua ...suntem la baraj 100% ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează