FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Ovidiu Burcă nu-l iartă: „A devenit un fotbalist neantrenabil”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2022 09:45 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 10:23

Invitat la GSP LIVE, Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a fost întrebat despre conflictul cu Valentin Lazăr, fosta extremă a „câinilor”. 

Exclus din lotul lui Dinamo, jucătorul de 33 de ani a vorbit în Qatar cu reporterii GSP prezenți la Campionatul Mondial și l-a criticat pe Ovdiu Burcă, spunând despre el că „se crede psiholog mare”. 

VIDEO Ovidiu Burcă, replică pentru Vali Lazăr: „A devenit un jucător neantrenabil” 

Tehnicianul „câinilor” a explicat ce l-a nemulțumit la Vali Lazăr și ce s-a întâmplat între cei doi. 

„Povestea cu el e foarte simplă. Vali Lazăr nu mai e un jucător antrenabil. Iar când un jucător devine neantrenabil... Ajungi într-un moment în care ai o vârstă, ai un anumit confort și nu mai răspunzi la comenzile antrenorului. 

Iar pentru un antrenor e foarte important. Nu am avut nimic personal cu el. Am văzut că a făcut eforturi, dar când lucrurile nu mai erau așa cum își dorea el, Lazăr a revenit la metehnele pe care le avea înainte să vin eu. 

Aveam nevoie de un mesaj pentru grup, pentru Dinamo. Am zis că dacă vreau să schimb ceva, trebuie să iau decizii stricte în ceea ce privește anumite lucruri. Am luat o decizie care să ajute clubul. Nu s-a întâmplat ceva foarte grav. Nu trebuie să ajungem la certuri. Dar punea la îndoială deciziile în fața grupului, încerca să transmită mesaje negative în interiorul clubului... 

Am vrut să tai de la rădăcină anumite lucruri. Grupul e cel mai important. Un antrenor trebuie să ia decizii. Trebuie să ai reacții când ceva nu e OK. Nu poți să stai să vezi că le ceri jucătorilor ceva, iar ei întorc spatele sau au tot felul de abateri disciplinare. 

Nu sunt tiran sau dictator. Dar sunt de nemișcat când e vorba de regulile pe care le-am stabilit cu jucătorii”, a spus Ovidiu Burcă la GSP LIVE. 

Citește și:

Străinul de la Dinamo le transmite un mesaj suporterilor: „Dacă ajungem în play-off, 100% promovăm”

Selecționerul Argentinei, pe teren în cel mai mare coșmar din istoria modernă a lui Dinamo: „Era ca o stâncă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează