FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Pancu OUT de la Rapid! Dan Alexa și Cristiano Bergodi, variante pentru a-l înlocui! Isăilă i-a refuzat

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 15:09

Daniel Pancu (42 de ani) a fost dat afară de la Rapid! Conducerea e nemulțumită de rezultatele slabe din 2020 și de faptul că Rapid s-a îndepărtat destul de mult de locurile care asigură promovarea în Liga 1, obiectiv trasat la începutul sezonului.

În urma rezultatelor dezamăgitoare din acest început de an, Daniel Pancu a fost dat afară din funcția de antrenor al Rapidului. 

 

  • Rapid - Turris 0-0 (I. Voicu eliminat în minutul 45+4)
  • Politehnica Timișoara - Rapid 0-0 (R. Băjan eliminat în minutul 7)
  • Rapid - Reșita 0-1

UPDATE

Daniel Isăilă (47 de ani), fostul selecționer al naționalei de tineret, s-a numărat printre numele de înlocuitori. Liber de contract după despărțirea de Al Hazm, Isăilă a declinat oferta și spune că ar înclina spre un job în străinătate.

Știrea inițială

Petrolul Ploiești a învins ieri pe Csikszereda M. Ciuc (2-1) și a trecut peste Rapid în clasament, pe locul 5.

Variantele conducerii pentru înlocuirea lui Pancu sunt Dan Alexa (40) și Cristiano Bergodi (55). Dan Alexa a jucat pentru Rapid în perioada 2011-2012 și a ocupat postul de antrenor în sezonul 2015-2016. De altfel, a obținut promovarea cu trei echipe: ACS Poli, Rapid și Dunărea Călărași. Cristiano Bergodi a fost antrenorul Rapidului în sezoanele 2007-2008 și 2015-2016. Ambii tehnicieni sunt liberi de contract. 

Din sursele GSP, pentru aducerea lui Alexa, insistă pe lângă conducerea clubului „alb-vișiniu”, impresarul Anamaria Prodan. Nu este prima dată când agentul îl propune pe cel poreclit „Chirurgul” în funcția de principal al Rapidului, ceea ce s-a mai întâmplat și în turul campionatului. 

După meciul pierdut ieri, cu CSM Reșița (0-1), fanii și-au pierdut răbdarea cu Pancu și au scandat: „Demisia, demisia!” și „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”. În minutul 90, Valentin Alexandru (28) a ratat un penalty, care putea să aducă liniștea în tabăra giuleștenilor.

Primele două locuri din Liga 2 obțin accederea directă în Liga 1, urmând ca ocupanta locului trei să dispute barajul de promovare cu echipa clasată pe antepenultimul loc în prima ligă. UTA Arad este lider autoritar în Liga 2, cu 8 puncte avans în fața echipei de pe locul al doilea, CS Mioveni, și pare greu de crezut că va mai putea fi depășită. Rapid se află la 10 puncte în urma celor de la UTA și lupta la promovare se va da cu celelalte contracandidate pentru ocuparea locului secund.

Clasament Liga 2

VEZI ȘI:

VIDEO Fanii lui Rapid i-au cerut demisia lui Daniel Pancu și au scandat și contra jucătorilor: „Plecați cu toții!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
stefanutz2610
stefanutz2610  •  09 Martie 2020, 20:28

Tocmai din cauza asta se vede ca Pancu nu e antrenor. Nu valoare lotului este problema , cand nu ai idei de joc doar buffa in fata...

georgescugeorge1994
georgescugeorge1994  •  09 Martie 2020, 20:25
Postat de vishnu pe 09 Martie 2020, 17:44

Ati batut si voi in amicalul cu caprele si ati prins glas. Vine el Dan Petrescu si o sa vedeti unde va e locul. Si Talpan cu despagubirile.

Unde sa le fie locul?!....la Bârca?!

maccsero
maccsero  •  09 Martie 2020, 20:11
Postat de valeri.gazzaev.always.here pe 09 Martie 2020, 16:28

Sa vina Bergodi. A fost mereu bine primit de suporteri, e un tip meticulos si cerebral. Are toate ingredientele pt a ne duce in liga 1.

E un zero.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează