FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Dan Alexa se ia de conspiraționiști: „Mai e vreunul care spune că e vrăjeală?”

Dan Alexa
Dan Alexa

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2020 20:41

Dan Alexa (40 de ani), noul antrenor al celor de la Rapid, a vorbit despre pandemia de coronavirus și situația din România. „Începi să te temi când vezi numărul deceselor”, spune „Chirurgul”.

„Lumea spunea la început că totul e o conspirație, că sunt exagerări de presă, că sunt reglări de conturi la nivel de mondial. Începi să te temi când vezi numărul deceslor. Stăm pe izolare, ce să facem?

Doar un inconștient poate spune în aceste momente că totul e o vrăjeală. Toți cunoscuții mei sunt conștienți de ce se întâmplă”, a spus Alexa, la TV Digi Sport.

Dan Alexa: „La Rapid nu s-a pus problema tăierii salariilor”

Într-o perioadă în care cluburile din România, printre care și FCSB, au început să umble la salariile jucătorilor, Dan Alexa spune că oficialii Rapidului n-au trecut încă la acest tip de măsuri.

La Rapid nu s-a pus problema până în momentul de față. Probabil va urma un declin. Nimeni nu poate să cuantifice pierderile care vor fi. Probabil că televiziunile vor da mai puțini bani, probabil că salariile vor ajunge să fie tăiate. Important e să știi cum să supraviețuiești” - Dan Alexa, antrenor Rapid

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

Radu Paraschivescu, devastat de tragedia din Italia: „M-am umflat de plâns, am simţit că-mi cade cerul în cap"

CORONAVIRUS. Traian Băsescu, verdict sumbru: „S-a pierdut bătălia, să ne pregătim pentru ce e mai rău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
raducallin
raducallin  •  30 Martie 2020, 09:13

Toti cunoscutii tai...bine ca nu ai asa de multi.Cine se aseamana ,se aduna, maimutoiule.

bizantinul
bizantinul  •  30 Martie 2020, 00:22

Domnule Alexa, sa stii ca in Romania sunt mult mai multi morti din alte cauze (infectii intraspitalicesti, gripa obisnuita etc) Toata panica asta si isteria e data de faptul ca acest virus e nou, medicii nu prea stiu inca de unde sa-l apuce. Sa nu ma intelegeti gresit, masurile sunt bune, dar ele nu pot continua la nesfarsit, si daca nu se va gasi un remediu impotriva virusului singura sansa ramane imunizarea colectiva. De fapt eu cred ca in Romania aceasta a si inceput, data fiind lejeritatea cu care s-a intrat in tara. Numarul relativ mare de pozitivi din prezent se explica doar prin faptul ca de-abia am inceput sa testam un numar mai mare de persoane.

2073820522924671
Sorin Cadarean  •  29 Martie 2020, 21:22

Ia sa iti taie salarul si sa vezi cum iti schimbi viziunea...asa platit si acasa...e urgie mare in lume...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close