FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

Pandurii a rămas fără antrenor! Gorjenii n-au câștigat niciun meci pe teren propriu în acest sezon

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 17:08

Pandurii Târgu Jiu nu a reușit, nici în meciul cu Foresta Suceava, să aducă, în sfârșit, primul succes în acest sezon pentru gorjeni pe propriul teren de la Motru.

Sucevenii s-au impus la limită, 1-0 și i-au sfârșit aventura lui Marcel Ploaie pe banca tehnică a Pandurilor.

”Aștept un raport amănunțit asupra a ceea ce s-a întâmplat din partea antrenorului și apoi vom vedea ce decizie vom lua în funcție de felul în care ni se prezintă situația”, anunța Marin Condescu după eșecul cu Foresta.

Lucrurile s-au mișcat rapid și au condus la demiterea lui Ploaie după ce Pandurii a ajuns pe loc retrogradabil.

Adrian Bogoi, mulți ani pe banca tehnică e echipei secunde a gorjenilor, a fost numit antrenor interimar și va conduce echipa cel puțin în deplasarea de la Oradea pentru disputa cu Luceafărul.

Pandurii are doar 3 puncte obținute pe teren propriu în 7 partide. A pierdut 4 meciuri și a remizat de 3 ori. Următorul meci acasă al gorjenilor va fi pe 11 noiembrie, cu Ripensia Timișoara. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează