FOTBAL  »  LIGA 2  »  SALVARE

LIGA 2. Nemuritorii! „Pandurii” scapă de retrogradare la „masa verde” pentru a 3-a oară în istorie

FOTO: Facebook @panduriics
FOTO: Facebook @panduriics

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 21:36

Formația Pandurii Târgu Jiu s-a salvat pentru a treia oară de la retrogradare deși pe criterii sportive ar fi trebuit să pice.

FRF și cluburile din Liga 2 au votat astăzi schema prin care sezonul va fi dus la bun sfârșit. Primele 6 formații se vor lupta pentru promovare într-un play-off, în timp ce echipele de pe locurile 7-18 au încheiat sezonul. Nimeni nu va retrograda. 

Mare beneficiară a deciziei este și Pandurii Târgu Jiu, ocupanta ultimului loc, după ce Daco-Getica și Sportul Snagov s-au retras. Cu doar 8 puncte, gorjenii vor continua în Liga 2. Este a treia oară în istorie când clubul profită de o confunctură favorabilă. 

Pandurii, de neretrogradat :) 

Șansa Pandurilor este deja proverbială. Precendetele două cazuri de salvare nesperată de la retrogradare au fost în Liga 1. 

  • În 2006, Pandurii s-a aflat pe loc retrogradabil, dar a scăpat după ce Sportul Studențesc nu a reușit să ia licența;
  • A doua oară, în 2010, au beneficiat de desființarea celor de la Internațional Curtea de Argeș. Pandurii a preluat atunci tot lotul argeșenilor și a rămas în primul eșalon. 

VIDEO / FRF a decis cum va continua sezonul de Liga 2

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
115486966066476
Edi Girnita  •  14 Mai 2020, 12:28

Prost sa fii, noroc sa ai!

trink
trink  •  14 Mai 2020, 10:48

sa fi fost dinamo sa vezi scandal!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează