FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORVINUL HUNEDOARA

Pateu Corvinul

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2007 00:00

La mijlocul saptaminii trecute conducatorii gruparii Corvinul au renuntat la sapte dintre jucatorii adusi la echipa vara trecuta, nu inainte de a le pune eticheta de "limitati". Satui de umilintele pe care le-au indurat la Hunedoara, doi dintre jucatorii pusi pe liber, Petrica Ungureanu si Alin Stroe, au rupt tacerea, dezvaluind cauzele falimentului gruparii din liga a doua. Cei doi au declarat razboi pateului de ficat cu ceapa, care, conform marturiei lor, a frint zborul "corbilor hunedoreni". "Am facut foame la Hunedoara. Cind am semnat pentru Corvinul 2005, conducatorii mi-au promis ca voi avea asigurate doua mese pe zi. Pacaleala. Eu si colegii mei care nu erau din oras am primit doar prinzul.

Tot atunci luam si cina, la pachet: o cutie mica de pateu de ficat, patru felii de piine si-o ceapa, alba. Cu pateu cu ceapa, zi de zi, nu poti sa joci fotbal si sa mai ai si rezultate. M-au tocat. Am ajuns sa am dureri de ficat, sa mi se faca greata cind vad o cutie de pateu", a povestit atacantul Petrica Ungureanu. In linia mediana, aceeasi lipsa de consideratie pentru preparatul culinar care a trimis Corvinul pe loc retrogradabil. "In fiecare zi, dupa antrenament, mergeam pe jos trei kilometri pina la sediul uneia dintre firmele de colectare a fierului vechi ale patronului echipei, Florin Uscatu. Acolo serveam prinzul. Tot atunci primeam si o cutie de pateu cu ceapa. Daca domnii Patrascu (n.r. - vicepresedinte) si Cojocaru (n.r. - director executiv) cred ca poti alerga cu burta goala se insala. Am trait un cosmar. Eu credeam ca mi-au facut un rau ca m-au dat afara, dar acum realizez ca mi-au facut un bine", a spus si mijlocasul Alin Stroe.

Banca Alexoi
Atacantul Petrica Ungureanu spune ca, in cele cinci luni cit a stat la Hunedoara, a fost intretinut financiar de parinti, iar cind raminea fara bani se imprumuta de la fostul tehnician al Corvinului, Titi Alexoi. "Niciodata nu am primit salariul la timp. Parintii mi-au trimis bani de acasa ca sa nu mor de foame. Cind ramineam fara bani apelam la Banca Alexoi. Nea Titi ne-a imprumutat cu sume importante de bani. Toata echipa se imprumuta de la antrenor", a marturisit Ungureanu.

"Inventii"
Vicepresedintele Corvinului, Mircea Patrascu, respinge acuzele jucatorilor si spune ca acestia au beneficiat de conditii dintre cele mai bune cit timp au stat la Hunedoara. "Baietii astia vorbesc prostii. Sint doar inventii. Le-am pus la dispozitie tot ce au avut nevoie. In comparatie cu jucatorii care sint din Hunedoara cei din alte orase se putea considera privilegiati", a spus Patrascu.

Uite Rosca, nu e Rosca

Desi oficialii Corvinului anunta ca Victor Rosca este noul antrenor principal al hunedorenilor, tehnicianul spune ca nu este nimic sigur si ca negocierile dintre el si club s-au impotmolit. "N-am semnat nimic. E posibil sa nu ne intelegem", a spus Rosca. Acesta e nemultumit de faptul ca secundului sau de la CFR Simeria, Nelu Mitrica, nu i-au fost acceptate doleantele, dar si de faptul ca antrenorul demisionar, Titi Alexoi, a fost promovat in functia de director sportiv. "Nu voi accepta niciodata ca el sa fie seful meu. Am si eu o carte de vizita", a comentat Rosca.


7 jucatori a concediat Corvinul la finalul turului

"Cit pateu de ficat cu ceapa am mincat de cind am venit la Hunedoara nu am consumat in viata mea. Ce marca? No name"
Bogdan Cristea,


"Toti baietii care nu sintem din Hunedoara serveam seara de seara pateu de ficat cu ceapa. asta este adevarul"
Mario Gaman, jucator Corvinul

"Cind primeam banii faceam cheta si ne cumparam de mincare ca sa ne potolim foamea. In astfel de conditii nu poti sa ai pretentii la performanta"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close