FOTBAL  »  LIGA 2  »  RIPENSIA TIMIȘOARA

Paul Codrea a plecat după doar 4 etape

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2018 11:50

Eșecul suferit de Ripensia Timișoara cu dâmbovițenii de la Chindia Târgoviște înregistrat pe teren propriu, 2-3, l-a determinat pe Paul Codrea să renunțe la colaborarea cu echipa bănățeană.

Venit în iarnă de la o formație de Liga a III-a, ACS Ghiroda, Codrea părea să fi adus un suflu nou la Ripensia și după câteva mișcări notabile făcute la capitoul transferuri. În subsolul clasamentului, echipa timișoreană luptând pentru menținerea în eșalonul secund, Ripensia i-a propus o nouă colaborare lui Radu Suciu după plecarea lui Codrea care nu a prins decât patru runde pe banca tehnică în scurtul mandat parcurs la trupa condusă de Radu Ienovan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează