FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Paul Codrea nu a fost de acord cu verdictul de luni şi a depus contestaţie! Giuleştenii pot intra în faliment

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 16:26

Planul de reorganizare al Rapidului a fost acceptat în Adunarea Generală a Creditorilor de luni seară, iar mîine are loc înfăţişarea de la tribunal.

Însă giuleştenii au primit chiar în această după-amiază o veste proastă. Paul Codrea nu a fost de acord cu decizia de luni, adică să renunţe la banii pe care trebuia să îi primească, şi a depus contestaţie, conform Digisport.

În aceste condiţii, ar putea fi probleme cu acordarea planului de reorganizare de către judecător. Mîine dimineaţă are loc întrunirea în care judecătorul va decide dacă acceptă sau nu. În continuare, Rapid poate intra în faliment.

Nicolae Cristescu era foarte fericit la finalul şedinţei de luni seară: "A fost o zi istorică. Planul a trecut! Le mulţumesc tuturor care au fost alături de noi. Le mulţumesc tuturor fotbaliştilor care au trecut pe la club, le rămîn dator tuturor", a spus Nicolae Cristescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (67)
roby_rapid99
roby_rapid99  •  23 Noiembrie 2013, 03:50

Da am avut noi jucatori de o suta de ori mai buni pe salari mai mici si nici macar nu ia luat pe toti au renuntat la ei pt binele rapidului si asta isi cere salariu pentru ce ? ca a purtat tricoul rapidului ar trebui sa bage capul in pamant si sa taca din gura ca nu a castigat nimic la rapid din contra nea facut mai mult rau ca nu a jucat nimic

vrajeala
vrajeala  •  22 Noiembrie 2013, 17:43
Postat de lolica123 pe 22 Noiembrie 2013, 08:57

Bai, eu nu inteleg de ce sa renunte oamenii la banii lor... daca astia, asa zisii investitori, nu sunt capabili, de ce pnm au mai venit? Pai voua, astia care va dati suporteri, si sunt convins ca nu toti aveti salarii peste 2500 lei luna (zic eu decente pentru ro), daca nu vi s-ar da salariul pentru un an, desi voi ati muncit in tot acest timp, cam ce ati face? daca v-ar zice fostul patron sa renuntati doar de dragul firmei la bani, asa ati face, nu?

tu , eu si altii muncim pt salariul ala astia ce au facut???????au pierdut meciuri .Cer prima pt victorie????prima pt obiectiv si salariul pt ce este pt poze????????

vrajeala
vrajeala  •  22 Noiembrie 2013, 17:38
Postat de p0t pe 22 Noiembrie 2013, 12:26

codrea =un mercenar......iar ca persoana e marunt rau!!!!rusine sa iti fie.....MARELE INTERNATIONAL CODREA CE A FACUT DEOSEBIT PT RAPID DE NU RENUNTA LA BANI???ZERO BARAT ESTI SI ASA VEI RAMANE!!!!HUOOOOOOOO......POLI SI RAPID SE IUBESC LA INFINIT!!!!ACS-UL DIN LIGA 1 E ALATURI DE RAPID.....

ia spune tu mai codrea cam ce meriti la cat ai dat si cat ai jucat pt Rapid ??????ca noi o sa-ti dam de 3 ori mai mult

Vezi toate comentariile (67)
Comentează