FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

PCH și-a pierdut răbdarea cu Șerdean! Mesaj amenințător: „Vezi că nu știi niciodată ce mișcare pregătesc nebunii!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 17:20 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 17:28

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan, acționari în cadrul clubului Dinamo prin programul DDB, îl atenționează pe Dorin Șerdean, cel care deține pachetul majoritar de acțiuni. 

Suporterii „câinilor” au postat pe pagina de Facebook un mesaj dur către Dorin Șerdean, pe care-l acuză că blochează o posibilă vânzare a clubului către un investitor. 

Dinamo bifează un nou transfer » „Câinii” au prezentat un portar
DINAMO
Dinamo bifează un nou transfer » „Câinii” au prezentat un portar

PCH, mesaj către Dorin Șerdean 

„Domnule acționar majoritar, mai ții mult în șah soarta acestui club? Nu e de ajuns unde ai dus-o pe Dinamo? 

Fii băiat deștept și ieși singur din încurcătura pe care ai creat-o! Folosește bruma de demnitate pe care presupunem că o mai ai! S-a prins toată lumea că toate încercările altora de a ajuta clubul se înfundă la tine. Deja e pe față! Nu te apasă pe conștiință istoria acestui club? 

Cum dai tu ochii cu suporterii lui Dinamo, care sunt peste tot? Am înțeles că știi jocul ăla cu 64 de pătrățele. Ne-am prins de când ai băgat la înaintare pionul ăla spaniol. Vezi că nu știi niciodată ce vine pe diagonală, ce mișcare pregătesc nebunii!”, au scris fanii lui Dinamo. 

Cât vrea Șerdean pentru a ceda acțiunile deținute la Dinamo 

Din declarațiile oferite luni GSP.ro, omul de afaceri libanez Mohammad Murad a mutat toată presiunea pe Dorin Șerdean, reprezentantul acționarului majoritar la Dinamo, în actualul moment! Unul dintre oamenii blamați de suporterii „câinilor” pentru situația actuala a clubului. 

Murad nu l-a numit explicit pe Șerdean, dar trimiterea este evidentă. 

„Discuțiile pentru preluarea lui Dinamo se continuă și sunt foarte stabile. Sper ca în scurt timp să se concretizeze, sper să se facă sosirea noastră la Dinamo. Aș estima acum la 80 la sută șansele de a prelua clubul. 

Cel ce deține acțiunile trebuie să înțeleagă că nu mai e chestie de business, ci de bun simț! Dacă nu are soluții, să cedeze acțiunile. Sau să vină dumnealui cu o soluție”, a reacționat Mohammad Murad pentru GSP.ro. 

Dorin Șerdean nu a dorit să-și expună punctul de vedere, încă, dar surse dinamoviste afirmă că studiază și posibilitatea de a ceda acțiunile unor oameni de afaceri din Spania, având în acest sens discuții la Madrid! Totodată, apropiații clubului au transmis că nu pricep ceea ce dorește cu adevărat acționarul majoritar.  

„Variază foarte mult ceea ce solicită domnul Șerdean, între 50.000 și un milion de euro. De aceea e greu de prognozat ceea ce se va întâmpla”, au transmis dinamoviștii pentru GSP. 

Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo și care i-a fost cedată de Negoiță lui Cortarcero, îi aparține acum lui Dorin Șerdean, fiind înregistrată la Registrul Comerțului.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și: 

EXCLUSIV Un alt candidat la pachetul de acțiuni de la Dinamo iese din cursă: „Doar așa am vorbit. Restul sunt povești”

EXCLUSIV Soluția propusă de Țucudean, întrebat dacă ar investi la Dinamo: „De ce să nu fie ca Rapid?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  26 August 2022, 16:33
Postat de boierasul pe 25 August 2022, 00:01

Mai repede ajung plicurile prin Posta Romana))))

Uite violenta. Ca te intrebai de ce ar fi vorba de asa ceva. Amenintari.

istet10
istet10  •  26 August 2022, 16:32
Postat de Ussb pe 25 August 2022, 18:44

"Simplu motiv" ca au cazier nu inseamna ca sunt hoti!!! Sau ca fura pe dinamo!!! Nu are nici o legatura. Poate are cazier ca a batut pe cineva? etc... Asta inseamna ca e hot???

E mai rau. Infractiunile cu violenta sunt cele mai grave.

therealreddog33
therealreddog33  •  26 August 2022, 12:51
Postat de Ussb pe 25 August 2022, 18:44

"Simplu motiv" ca au cazier nu inseamna ca sunt hoti!!! Sau ca fura pe dinamo!!! Nu are nici o legatura. Poate are cazier ca a batut pe cineva? etc... Asta inseamna ca e hot???

Cineva care are cazier nu are ce cauta sa conducă un asemenea program. Și da, si-au însușit în trecut sume importante, fie de la Borcea, Badea, Netoiu & Co, fie de la partide politice, pentru a striga la comanda. Sau de la fani, pentru deplasări, bilete etc. Lupul își schimba parul, dar năravul ba, nu crezi?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează