FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA

Suporterii lui Dinamo, ironii pentru rivalii de la CSA Steaua, înaintea meciului direct: „Va fi un meci între noi, pe banii noștri. Și ei tot pe banii noștri!”

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 19:05 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 08:20

Galeria dinamovistă îi ironizează pe rivalii de la CSA Steaua, înaintea derby-ului dintre cele două echipe de vineri. 

Dinamo - CSA Steaua, duel contând pentru runda #6 din Liga 2, se înfruntă vineri, de la 21:30, pe Arena Națională.

Dinamo și CSA Steaua se întâlnesc pentru prima dată într-un derby în Liga 2. Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au ținut să posteze un comunicat în care îi ironizează pe „militari” înaintea meciului de pe Arena Națională.

Dănuț Lupu, mesaj acid înainte de Dinamo - CSA Steaua: „Ce derby? Joacă echipa Armatei cu nimeni”
Dinamo - CSA Steaua
Dănuț Lupu, mesaj acid înainte de Dinamo - CSA Steaua: „Ce derby? Joacă echipa Armatei cu nimeni”

Peluza Cătălin Hîldan, ironii la adresa rivalei CSA Steaua 

„E entuziasm mare săptămâna aceasta în mințile noastre, ale tuturor. Cu toții așteptăm ziua de vineri, să cântăm, să batem din palme și să sărim, acum mai mult ca oricând. E firesc să fie așa. 

În mocirla Ligii a 2-a, printre meciuri jucate la matineu sau în afara Bucureștiului, e poate cea mai mare bucurie a noastră, reîntâlnirea cu fețe destul de cunoscute. Ne-a fost dor, recunoaștem. Dar să nu uităm, de fapt, de ce venim. 

Și, mai important decât atât, să nu uităm că motivul e același, indiferent că în peluza opusă se află o mie de oameni care s-au pregătit cu zilele pentru acest meci, indiferent că sunt doi săteni, localnici care și-au început aventura bahică la primul cântat al cocoșului. 

Dinamo este aceeași, indiferent că joacă cu Unirea Dej ori cu Concordia Chiajna sau cu Rapid ori echipa armatei. Cum, la fel, Dinamo este aceeași, indiferent că joacă în Liga 1, indiferent că joacă în Liga 2”, se arată în comunicatul galeriei dinamoviste.

PCH: „Vineri va fi un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri”

În mintea noastră, a tuturor, trebuie să fie Dinamo pe primul plan, iar noi trebuie să punem preț pe cei pe care-i avem în spatele nostru, nu pe cei din față. Dacă mintea-ți stă la meciul de vineri, adu-ți aminte că atunci joacă Dinamo și că așa ar trebui să trăiești fiecare meci. 

Câine, nu uita niciodată că bucuriile tinereții ți le-a adus D-ul roșu ce apare scris în sufletul fiecăruia dintre noi și că tu, spre deosebire de militarii fără grade, ai luptat cu toate puterile pentru a-ți ține echipa în viață, uneori fără arme, doar cu dragostea dusă la limitele absurdului. 

Faptul că vineri are loc meciul la care te gândești, se datorează faptului că tu nu ai renunțat, în timp ce alții au ales surogatul plătit de stat. Da, vineri va fi un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri.

- Comunicat PCH

Citește și: 

„Premieră mondială” » Un club din Liga 1 a anunțat ultimul transfer direct pe foaia de joc
FC ARGEȘ
„Premieră mondială” » Un club din Liga 1 a anunțat ultimul transfer direct pe foaia de joc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
piramidon
piramidon  •  06 Septembrie 2022, 10:09

catalyneeee...sari ca "se rade " PCH de voi :))))) In primul rand ....voi nu jucati numai pe banii lor; jucati si pe banii stelistilor, si pe ai rapidistilor, si pe ai petrolistilor, si pe ai suporterilor utisti si pe ai suporterilor....pe ai tuturor suporterilor de fapt :)))) In al doilea rand ...de ce numai " echipa armatei"??? cand voi sunteti si echipa fara suporteri ...si echipa eliminata de Carmen :)))) In al treilea rand ....cum adica surogat ieftin ???? ce " vrea" ei sa zica cu asta ? Pai voi cheltuiti - din banii nostrii dar totusi-( cu tot cu intretinere stadion si echipe de copii si juniori) peste 4 milioane euro/an ...deci de unde asta cu "ieftin" ?:)))) PS: 1) vezi ca stiu din surse sigure ca vor dinamovistii sa rada de voi....sa va dea 300 de bilete ca sa arate ca si alea sunt muuult prea multe pentru voi...sa vorbesti tu cu gheneralii sa cumpere csa biletele ( cum fac mereu) !!! 2) vezi ca pregatesc bannere si scandari in care va zic echipa fara suporteri ...si ceva cu UE csa ...asta o insemna ca sunteti singura echipa militara din UE???:)))))))) 3) da parca ziceai ceva de un derby? :)))))))))))

paolo12
paolo12  •  06 Septembrie 2022, 05:35

Las' ca va absoarbe Ministerul și deveniți și voi o echipa de Divizia B pe veci...

steauaefcsb
steauaefcsb  •  06 Septembrie 2022, 02:10

Sa castige echipa care nu e sustinuta din bani publici!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează