FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

Peluza Sud '97 amenință cu acte de violență, înainte de FC U Craiova 1948 - Farul: „Matrapazlâcurile sunt la ele acasă!”

Suporterii Craiovei cer arbitraje corecte. Sursă foto: Bogdan Dănescu
Suporterii Craiovei cer arbitraje corecte. Sursă foto: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 17:00 / Actualizat marti, 23 martie 2021 17:18

Suporterii din Peluza Sud '97, principala facțiune a ultrașilor lui FC U Craiova 1948, a lansat un mesaj dur, amenințător, la adresa arbitrilor, în ziua în care oltenii o înfruntă pe Farul într-un meci vital pentru calificarea în play-off-ul din Liga 2.

  • FC U Craiova - Farul se joacă azi, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look+. 

Oltenii s-au plâns de arbitrajul de la meciul pierdut pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 1-2, când arbitrul Florin Mihai Marcu din Oradea i-a avantajat pe argeșeni și le-a anulat craiovenilor un gol valabil pentru un presupus ofsaid. Suporterii spun că FC U a fost dezavantajată și în eșecul cu U Cluj (0-1). 

Inclusiv Adrian Mititelu jr., cel care a preluat frâiele echipei după condamnarea tatălui său, acuza, într-un interviu acordat Gazetei, prestația arbitrilor din partida cu CS Mioveni. 

Comunicat Peluza Sud '97: „Matrapazlâcurile sunt la ele acasă”

În comunicatul de azi, ultrașii olteni amenință că în cazul unor noi arbitraje nefavorabile vor recurge la acte de violență: 

„Domnilor arbitri, știm că vă puteți concentra mult mai bine de când meciurile se desfășoară fără spectatori. Și mai știm și că, în ligile secunde, matrapazlâcurile și parandărăturile sunt la ele acasă, meciurile noastre cu Mioveniul și cu cei de la "U"Cluj fiind exemple clare de japcă la drumul mare

Dar voi știți, domnilor arbitri, că la Craiova ați iscat deja un război civil, tot într-o zi de martie? Colegii voștri au părăsit atunci stadionul ascunși în dubele jandarmeriei, mii de suporteri luptându-se cu forțele de ordine până spre dimineață. Prestați arbitraje corecte, de vreți ca istoria să nu se repete”, se arată în comunicatul ultrașilor olteni, publicat pe pagina lor oficială de Facebook

Peluza Sud '97 amenință cu acte de violență, înainte de FC U Craiova 1948 - Farul: „Matrapazlâcurile sunt la ele acasă!”

VIDEO Adrian Mititelu jr. despre conflictul tatălui său cu Dumitru Dragomir: „Ne-a mâncat ani din viață! Cât rău ne-a făcut omul ăsta!”

Citește și alte știri despre Liga 2: 

Niciun meci fără scandal în lupta pentru play-off-ul din Liga 2: „S-a validat golul, apoi l-au anulat cu VAR!”

Flavius Stoican, exuberant: „Poate să vină Guardiola, Mourinho, eu sunt aici cu voinicii mei! Mergem până în pânzele albe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  25 Martie 2021, 09:54
Postat de george_br pe 23 Martie 2021, 17:51

Asta este un titlu tendentios-manipulator, fabricat in atelierul de propaganda al clonei din redactia GSP.

Tu te uiti in oglinda dimineata ? Cat mai continui sa te minti ? ... Emo mic. :) Stai in debara pe intuneric si imaginezi conspiratii. :) GSP-ul este al vostru toata lumea stie.

1948
1948  •  24 Martie 2021, 12:49
Postat de george_br pe 23 Martie 2021, 17:51

Asta este un titlu tendentios-manipulator, fabricat in atelierul de propaganda al clonei din redactia GSP.

toate titlurile sunt asa, pt clikbait,scoase din context pt a se intelege altceva.O metoda jurnalistica mizerabila pt clikuri.Nu mai da click pe astfel de articole de doi lei

vidoq
vidoq  •  23 Martie 2021, 18:59

Forta FCU!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează