FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - BRĂILA 1-1

Petre Grigoraș și Florentin Petre, după „Steaua - Dinamo al zonei”: „Patrick este peste mulți din Liga 1”

Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila au terminat la egalitate, 1-1, în turul finalei barajului de promovare în Liga 2. +9   FOTO
Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila au terminat la egalitate, 1-1, în turul finalei barajului de promovare în Liga 2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2021 17:27 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 17:46

Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila au terminat la egalitate, 1-1, în turul finalei barajului de promovare în Liga 2. Petre Grigoraș, antrenorul gazdelor, și Florentin Petre, omul de pe banca oaspeților, au vorbit despre sentimentul revenirii fanilor în tribune. 

  • Returul se joacă la Brăila, sâmbăta viitoare. Câștigătoarea „dublei” promovează în Liga 2

„Am pierdut doi jucători extrem de importanți în această săptămână, doi jucători de bază din defensivă. În rest, a fost o atitudine bună a jucătorilor, îi felicit şi pe adversari, mai e un joc şi încă am speranțe. Formăm un grup unit şi sper să îmi revină şi jucătorii care au fost indisponibili. 

E o plăcere să joci cu spectatori, am experienţă, am trăit multe momente frumoase. E clar că e un alt sentiment, suporterii dau o motivaţie în plus echipei şi asta ne ajută enorm”, a spus Petre Grigoraș, potrivit Telekom Sport. 

Florentin Petre: „Patrick e peste mulți din Liga 1”

„A fost un spectacol foarte frumos oferit de două echipe cu tradiţie din fotbalul românesc. A fost un fel de Steaua - Dinamo al zonei un meci frumos, cu jucători de calitate la ambele echipe, jucători care pot juca fără probleme în Liga 1.

Patrick Petre a jucat bine şi înainte să vină la Brăila, dar, când te cheamă Petre, trebuie să fii foarte atent la toate lucrurile pe care le faci, s-a şi exagerat foarte mult cu disciplina, dar fotbalistic este peste mulţi din Liga 1, fără nicio problemă”, a spus Florentin Petre, conform sursei citate.

Mă bucur că au revenit suporterii pe stadioane, mi-a plăcut foarte mult atitudinea spectatorilor, ne-am cam dezobișnuit de acest lucru, dar cu siguranţă şi la noi va fi la fel de frumos precum a fost la acest meci. La noi e o tribună mai mică, dar avem inimă mare
- Florentin Petre

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Arbitru cu ecuson FIFA la CSA Steaua - CS Afumați, barajul pentru promovarea în Liga 2

Unirea Slobozia - Comuna Recea 3-0 » Știm ultima retrogradată din Liga 2! „Remontada” cu scandal la primul meci cu spectatori al anului din România

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
george_br
george_br  •  23 Mai 2021, 01:29

L-a cam luat valu' pe Petre - tatal...

creeperno999
creeperno999  •  22 Mai 2021, 22:33

Daca era peste liga 1, ar fi jucat prin tari ca anglia si spania

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  22 Mai 2021, 19:31

Pai asta n-a prins niciun meci in Liga 1 de bun ce e.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează