FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

UPDATE // VIDEO Petrecere cu manele și whisky în autocarul unei grupe de juniori de la CSA Steaua! Copiii, îndemnați de părinți să consume alcool » Clubul a deschis o anchetă internă

Copiilor le este înmânată sticla de whisky
Copiilor le este înmânată sticla de whisky

Articol de - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 11:57 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 13:44

Un cititor GSP a trimis pe adresa redacției un videoclip scandalos din autocarul grupei 2007 de juniori a CSA Steaua. Pe ritm de manele, părinții tinerilor fotbaliști consumă whisky și îndeamnă copiii să bea, la rândul lor. Contactat de GSP.ro, Ștefan Iovan, șeful programului de dezvoltare al sectorului de juniori de la club, confirmă că imaginile sunt dintr-un autocar al echipei.

UPDATE 13:10. Reacția părintelui unuia dintre copiii din imagini: „Antrenorul îi îndeamnă pe copii să bea”

Hicham Alkhatib, părintele unuia dintre copiii care apar în imagini, Idris Alkhatib, a transmis pentru GSP.ro că tocmai antrenorul de la U15 și U16, Florin Neață, i-a îndemnat pe copiii să consume alcool. În plus, îl arată cu degetul pe George Ogăraru, antrenor coordonator cu atribuții de director tehnic la centrul de copii și juniori de la CSA Steaua.

Eu am ridicat problema de atâta timp în fața conducerii clubului că antrenorul Florin Neață învață copiii să bea alcool. El era în autocar, chiar la mijloc. Eu sunt de religie musulmană, sunt împotriva băuturii. Și de atunci copilul meu suferă, l-au dat afară în urmă cu două luni.

În autocar erau și anumiți părinți care au fost cu copiii într-un cantonament în Turcia. Filmarea este făcută anul trecut, înainte de pandemie, până să se închidă tot. Eu n-am fost.

Conducerea i-a luat apărarea antrenorului. Domnul Ogăraru mi-a zis ori stau drepți în fața antrenorului ori ne despărțim. I-am zis: «Stai tu drepți, mă despart de tine și de clubul ăsta». Îmi pare rău de club, clubul nu are nicio vină, dar Ogăraru, Cătălin Dănilescu și Florin Neață strică imaginea clubului”.

Hicham Alkhatib susține că „lucrurile s-au stricat și mai mult după ce am semnalat că un copil a jucat pe fals, fără acte, cu FCSB, și copilul meu a venit la meci cu buletinul salvat pe telefon, și nu l-a băgat în meci. Atunci am avut o discuție cu antrenorul, am țipat la el. Nu am sărit să-l bat, cum a spus domnul Iulian Miu. M-a invitat el în vestiar să mă bată. Și m-am dus. I-am zis: «Hai, bate-mă dacă vrei, dacă ești bărbat».

Am fost singurul părinte care am adus în discuție că nu e normal ca antrenorul să-i învețe pe copii să bea alcool. M-au atacat alți părinți, despre care ulterior am aflat că sunt nașii antrenorului Florin Neață”.

Știrea inițială - Imagini scandaloase din autocarul grupei 2007 de juniori de la CSA Steaua: copiii, îndemnați să consume alcool

Copiii de la grupa 2007 de juniori de la CSA Steaua cresc în ritm de manele și în prezența alcoolului. Un videoclip incredibil, în care părinții tinerilor fotbaliști petrec pe ritm de manele și cu sticle de whisky și îi îndeamnă și pe copii să consume băutură alcoolică, a fost trimis de un cititor pe adresa redacției.

În imagini se poate observa cum manelele răsună puternic în boxe în autocarul grupei antrenate de Florin Neață. La un moment dat, părinții aflați în spatele autocarului le înmânează copiilor o sticlă de whisky, iar unuia i se spune: „Vino, mă, încoace. Ia-o, frate!”

Contactat de GSP.ro, Ștefan Iovan, șeful programului de dezvoltare al sectorului de juniori de la CSA Steaua, a confirmat că în imagini se află juniori ai clubului. El a adăugat că „Am văzut acel video, însă, din ce știu eu, imaginile sunt vechi de 2-3 ani. Nu eram la club în acea perioadă, așa că nu știu mai multe detalii”.

De ce au apărut acum imaginile? 

CSA Steaua a deschis o anchetă internă după apariția videoclipului, pentru a stabili când a avut loc incidentul. Surse din cadrul clubului susțin că filmarea are cel puțin un an vechime, din decembrie 2020 fiind interzis accesul părinților în autocar. 

Șefii clubului suspectează că imaginile ar fi fost publicate abia acum de câțiva părinți care ar fi sărit să-l bată la un moment dat pe antrenorul grupei 2007, Florin Neață. Din cauza ieșirii lor nervoase, copiii acestora au fost excluși din club.

Citește și: 

Ultrașii Stelei amenință FCSB: „Alternativa e războiul!”

Academiile vor decide licenţele de Liga 1 » FRF schimbă regulamentul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
1024055094289615
Sergiu Chirita  •  12 Noiembrie 2021, 13:32

it's over, s-a terminat ... stim cu totii ca s-a terminat, stim exact directia in care merge societatea romaneasca, iar sportul face parte din ea. Din pacate telefoanele mobile cu tik tok si instagram accentueaza mult fenomenul, dar rezultatul e inevitabil ... s-a terminat! Produsul inter brut va fa fi din ce in ce mai mic, dar nu conteaza.

flosud97
flosud97  •  11 Noiembrie 2021, 11:20

Nu stiti nimic, cum afara Era frig Din ce am inteles Era in décembre, copii au baut sa se incalzeasca si sa prinda putere,

dorelobossulbossilor
dorelobossulbossilor  •  11 Noiembrie 2021, 01:56
Postat de semperfidelis pe 10 Noiembrie 2021, 21:24

Am mers prin 2009 cu o echipa de handbal din Bucuresti (n-o sa-i dau numele) intr-un turneu de juniori la Berlin. Am iesit pe ultimul loc pt ca majoritatea jucatorilor erau beti crita in fiecare nopate. Varstele erau in jur de 13-15 ani. Singurele lucruri pe care le faceau bine baietii erau sa fure lucruri din magazinele nemtilor (si sa fie prinsi si amendati, evident) si sa ciupeasca nemtoaicele de fund in lift. Antrenorul? Era un meltean care-si batea jucatorii. Aparent lucrurile nu sunt prea departe de ce erau acum ~12 ani. Spun aparent, pt ca nu e expusa toata povestea, niciun copil nu e filmat ca ar bea vreun pic si nici nu se spune cat de des sau cat de mult se bea. Totul ar putea fi un mare fas, si antrenorul sa fi facut doar o gluma. Cine stie.

Langã tine am zile cu soare , numai zile bune farã zile amare . M-as muta in inimioara ta , incuie-ma acolo si ai grijã de ea . Sarpiliiiii , bããã !

Vezi toate comentariile (46)
Comentează