FOTBAL  »  LIGA 2  »  REZULTATE

Petrolul - ASU Poli 2-0 » Amenințat cu demisia dacă nu câștiga, Grozavu a răbufnit: "Haideți, mă, dați-vă-n p**a mea!"

Articol de - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 18:42

Antrenorul ploieștenilor, Leo Grozavu, a explodat la adresa propriilor suporteri, după ce Marinescu a deschis scorul în prelungiri.

E greu cu presiunea fanilor din Ploiești, iar Leo Grozavu era obligat să câștige cu ASU Poli pentru a nu fi trimis la plimbare. Pe gazon, oaspeții au început mai bine. În tribune, ultrașii găzarilor au pornit recitalul.

O coregrafie impresionantă cât toată peluza cu mesajul "Dulcea teamă de Ploiești", coregrafie cu patru dintre cele mai reprezentative clădiri din oraș: Catedrala, Muzeul Ceasului, Palatul Culturii și halele Ploieștiului. Nu a lipsit nici un mesaj cu dedicație pentru cei 200 de suporteri veniți de pe Bega: "Petrolul și Poli din cenuşă renăscute, datorită ultrașilor cu inimi neînfricate".

În ciuda atmosferei electrizante din tribune, pe teren nu se întâmplă mai nimic important până în prelungiri. Grozavu e ud tot! Și de emoțiile demisiei, și de la ploaia torențială căzută peste "Ilie Oană". Dar postul lui Leo e salvat în 90Ă2 de Laurențiu Marinescu, care pune latul din 6 metri și deschide scorul. "Haideți, mă, dați-vă-n p**a mea!" e mesajul pe care antrenorul de 51 de ani îl transmite fanilor de la oficială, gesticulând nervos!

Şaim trimite și el plasat din 18 metri în vinclu și meciul se termină cu victoria "lupilor", 2-0. Grozavu mai stă o tură, însă etapa viitoare e programat derby-ul cu U Cluj!

ACS POLI - SPORTUL SNAGOV 1-2

Dezastru pe Bega

Degeaba a venit Ștefan Nanu antrenor, că Poli e în moarte clinică! Cu mari probleme financiare, fosta prim-divizionară a făcut un nou pas greșit. Chiar dacă au deschis scorul, timișorenii au pierdut al 5-lea meci din acest sezon și se îndreaptă spre L3. Totuși, Nanu nu și-a pierdut încrederea: "E dureros că am pierdut, pentru că am avut ocazii. Am întâlnit, cred, cea mai experimentată echipă. Avem nevoie de jucători, lotul este foarte subţire din punct de vedere valoric. Chiar dacă am pierdut, suntem într-un progres, trebuie să spargem și gheața". 

RIPENSIA - BALOTEŞTI 2-1

Vine Dulca?

Ripensia a obţinut primul succes pe teren propriu în acest sezon, într-un meci în care scorul a fost deschis de fundașul timișorean Claudiu Apro cu o "torpilă" de la 25 de metri. Dat afară de Energeticianul în urmă cu 8 zile, Cristi Dulca ar putea prelua Ripensia zilele acestea. Directorul sportiv Radu Suciu, interimar pe banca bănățenilor, nu prea e de acord cu ideea: "Conducerea trebuie să țină cont să ia un antrenor tare de inimă! Nu știu dacă Dulca are stilul potrivit pentru Ripensia. Să nu se interpreteze că îi neg calitățile, însă are alte principii din ce am văzut eu".

UTA ARAD - ACADEMICA CLINCENI 0-1

Succes mincinos

Clinceniul a avut noroc cu carul într-un meci dominat autoritar de trupa lui Popa. Arădenii au cedat greu, pe final, după un gol al lui Bogdan Barbu. "Sunt mândru de jucătorii pe care îi antrenez, sunt mândru de ceea ce fac ei pe teren, de cum se comportă. Mă bucur că dăm dovadă de caracter! Nu ne gândim la promovare, dar vreau să rămânem acolo, sus. Nu avem experiența necesară pentru a promova, sperăm doar să jucăm un fotbal bun, un fotbal plăcut, pentru spectatori și telespectatori", a declarat antrenorul ilfovenilor, Ilie Poenaru.

Meciurile etapei a 7-a:

Petrolul - ASU Poli 2-0
Aerostar Bacău - Luceafărul Oradea 3-1
Poli Timișoara - Sportul Snagov 1-2
UTA - Academia Clinceni 0-1
CS Mioveni - Energeticianul 2-1
Dacia Unirea Brăila - Chindia Târgoviște 2-2
Farul Constanța - Metaloglobus 1-2
Ripensia Timișoara - CS Balotești 2-1
FC Argeș - U Cluj 2-1

Clasament:

clas

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10152929230479615
Alexandru Popa  •  17 Septembrie 2018, 00:13

Un angajat poate fi amenințat cu DEMITEREA, nu cu demisia... Cu demisia poate amenința el, eventual... Chestie de nuanță...

dora
dora  •  16 Septembrie 2018, 22:43

Golurile au fost date in minutele 92 si 94. Echipa nu joaca mare lucru. Parca asteapta favorurule arbitrilor, uneori.

bazinga
bazinga  •  16 Septembrie 2018, 22:00

Superb!Asta este fotbalul mioritic din diviziile inferioare si in general...O troaca de *** plina cu borfasi,*** si cocalari!Unii dintre ei,chiar antrenori!Jalnic...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează