FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Petrolul caută finanţator: "Aşteptăm ajutor!"

Ex-steliştii Dumitru şi Stoica au fost sufletul petrecerii de promovare Foto: Ştefan Constantin
Ex-steliştii Dumitru şi Stoica au fost sufletul petrecerii de promovare Foto: Ştefan Constantin

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 19:20

Proaspăt promovaţi în prima ligă, ploieştenii caută finanţatori

Aflaţi în plină sărbătoare a revenirii după şapte ani în eşalonul întîi, prahovenii îşi fac deja calcule pentru sezonul viitor. "Pînă acum am fost susţinuţi 90 la sută de primărie. Am avut salarii mici şi jucători împrumutaţi. În 2009, cînd am început treaba, nu aveam nici măcar apă plată sau mingi de antrenament, şi chiar şi aşa am reuşit să ajungem aici. Acum avem însă nevoie ca oamenii cu putere financiară să se implice la club pentru a putea face performanţă!", a declarat antrenorul Valeriu Răchită la nou-lansatul Radio GSP.
Tehnicianul a anunţat şi prima de promovare pentru fotbaliştii săi: "Cei care au contribuit cel mai mult vor primi 3.000 euro, iar ceilalţi în funcţie de cît au jucat".

„Vom juca în Liga 1
FC BIHOR. După promovarea obţinută pe teren, fotbaliştii orădeni aşteaptă acum verdictul FRF în ceea ce priveşte obţinerea licenţei. Cei de la Mioveni deja contestă dreptul Bihorului de a juca în prima ligă din cauza procesului de insolvenţă în care este prins clubul orădean. Jucătorii sî nt convinşi că nu vor fi împiedicaţi din birouri să activeze în Liga 1. "Nu cred să fie vreo problemă, iar dacă este se va rezolva", afirmă golgeterul Adrian Mărkuş. Optimist e şi primarul Ilie Bolojan. "Felicitări întregii echipe. Sperăm să primim licenţa". Cel mai probabil, un verdict final se va da în Comitetul Executiv din 20 iunie, atunci cînd vor fi discutate şi cazurile Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
misha_munteanu
misha_munteanu  •  09 Iunie 2011, 11:37
Postat de dreamer123 pe 07 Iunie 2011, 02:34

vorbim dupa meciurile directe ;)

avetzi grija sa va platitzi jucatorii ca o sa jucatzi in liga b

1acolo
1acolo  •  07 Iunie 2011, 16:03

Sper sa se gaseasca cineva cu bani din Prahova sa finanteze echipa :)

dreamer123
dreamer123  •  07 Iunie 2011, 02:34
Postat de 1petrolist pe 06 Iunie 2011, 16:53

buna gluma :-j

vorbim dupa meciurile directe ;)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează