FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Petrolul e din nou în Liga 1 după 7 ani de matineu » "Ale, ale, adio, Serie B!"

Prahovenii n-au mai avut
nevoie de dușuri, s-au spălat
în vestiar cu bere din belșug
Prahovenii n-au mai avut nevoie de dușuri, s-au spălat în vestiar cu bere din belșug

Articol de , - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 22:07

"Găzarii" au jucat ieri cu sufletul pe teren şi cu urechea la radio, pentru a afla ce fac Bihorul şi Mioveniul, celelalte contracandidate la promovare.

Click aici pentru o supergalerie foto de la sărbătoarea ploieştenilor!

"Găzarii" au jucat ieri cu sufletul pe teren şi cu urechea la radio, pentru a afla ce fac Bihorul şi Mioveniul, celelalte contracandidate la promovare.

Click aici pentru o supergalerie foto de la sărbătoarea ploieştenilor!

Opriţa şi compania au atacat tot meciul cu gîndul la prima ligă şi la prima de promovare de 3.000. Cu un Florentin Dumitru într-o formă de invidiat şi cu Buhăescu neiertător în faţa porţii adverse, Petrolul a deschis şampania victoriei la sfîrşitul celor 90 de minute.
Încă din minutul 75, cînd scorul s-a făcut 2-0, suporterii din cele trei tribune ale stadionului din Strejnic au dat drumul la distracţie. "Ole, ole, mulţumim, Petrolule!" şi "Ale, ale, adio, Serie B!" erau încurajările de pe buzele tuturor "lupilor galbeni" aflaţi în culmea fericirii, ştiind că nu se mai poate întîmpla nimic şi că sînt deja în Liga 1.

Bere în loc de şampanie
Fluierul de final a coincis cu o ploaie de confetti şi cu invadarea terenului de joc de către toţi membrii staff-ului, dar şi de o parte din fanii galben-albaştrilor. Eroul ploieştenilor, antrenorul Vivi Răchită, a fost imediat luat pe sus şi purtat pe braţe de elevii săi. Sărbătoarea a continuat la vestiare, unde celebra baie de şampanie a fost înlocuită de o bătaie cu bere.


"Nu aveam nici o condiţie cînd am venit la Petrolul, în 2009. Am făcut cantonamente pe la prieteni şi am strîns mult din dinţi. Acum sîntem în prima divizie, merităm tot ce ni se întîmplă"
Valeriu Răchită, antrenor Petrolul Ploieşti

CFR Craiova - FC Bihor 2-4
Şi Oradea în prima ligă, Mioveni încă speră!
La şapte ani după ultimul sezon de primă divizie, bihorenii antrenaţi de Gheorghe Ghiţ (35 de ani) au reuşit să revină printre granzi după victoria (4-2) obţinută ieri împotriva celor de la Gaz Metan CFR Craiova. Deşi au cîştigat şi ei, 5-3 la Turda, cei de la Dacia Mioveni nu s-au clasat decît pe locul 3, ratînd astfel promovarea. Argeşenii spun însă că mai au şanse de a urca în elită. Ei aşteaptă ori ca Bihorul să nu primească licenţa de Liga 1, ori să fie promovaţi în urma eventualelor retrogradări ale Timişoarei şi Bistriţei. "Vom renunţa la mai mulţi jucători, mai ales la cei care ne-au vîndut la meciul direct cu Bihor" a declarat preşedintele de onoare al Daciei, primarul Ion Georgescu. (Cristian Marinescu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dreamer123
dreamer123  •  06 Iunie 2011, 02:53

au promovat g.aozarii :))

snowkiller
snowkiller  •  05 Iunie 2011, 11:25

au promovat cu bosorogi si cu jucatori de mana a 3-a si la anu nu au nici bani de transferuri si nici jucatori. Va asteptam la Brasov cu "drag"

misha_munteanu
misha_munteanu  •  05 Iunie 2011, 09:01

FORTZA GAZARII!!! BRAVO MA BAIETZI SA NE VEDEM IN GHENCEA IN GROAPA SA LE BAGAM MORTUL IN CASA LA CEI DIN BUCURESTI SI NU NUMAI!!! BRAVO!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close