FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Fanii Petrolului, dezlănțuiți după o nouă înfrângere: „Gașcă de netrebnici! Ori ați vândut meciul, ori sunteți proștii ligii secunde”

Fanii Petrolului au ajuns la capătul răbdării. Sursă foto: Facebook Peluza Latină
Fanii Petrolului au ajuns la capătul răbdării. Sursă foto: Facebook Peluza Latină

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 12:58 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 13:19

Petrolul Ploiești nu își revine nici după ce a ratat calificarea în play-off-ul din Liga 2. „Lupii” galbeni au pierdut pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, 0-1 provocând un nou val de nemulțumiri din partea suporterilor. 

Pe pagina oficială de Facebook a Petrolului, fanii „găzarilor”, ajunși la limita răbdării, au criticat în termeni duri evoluția favoriților și managementul care a adus la ratarea unei noi promovări. Iată mai jos cele mai dure reacții:

  • „Păstrați 2-3 jucători iar restul out! Fara pic de ambiție și determinare.. Nici o idee de joc! Petarde de jucători!”
  • „Pierdem că Tavi Grigore a vrut asta . I-au trebuit 90 să vadă că Vajushy după ce a ratat penalty , nu pasează și încearcă să dribleze , deși a văzut că nu-i ține. Dar ce să faci dacă omul n-are mite, că dacă avea, nu se făcea fotbalist . Și Tavi , trebuia să le spui să tragă din afara careului , pt că nu mergea cu centrări . Concluzie : ori ați vândut meciul Chiajnei , ori sunteți proștii ligii a doua jucători , antrenori și conducere . SĂ VĂ FIE RUȘINE, NEMERNICILOR”.
  • „Cota 3.70 ..mai faceți și voi un ban, ce naibii!”
  • „Demisia, afara toți mercenarii”.
  • „Hai băieti funtea sus! Mai trebuie doar un egal pt.evitarea diviziei C”.
  • „Petrolul este o oaza de sifoane. Se sifoneaza si ce vine de la primarie, dar si banii de la Veolia. Acolo este o gașcă de netrebnici care stau bine mersi pe bani frumosi, dar incompetenta este maxima. De la copii si juniori pana la echipa de seniori, totul este o minciuna si toti de acolo mimeaza fotbalul”. 

Petrolul - Chiajna 0-1. „Lupii”, tot în picaj

Concordia Chiajna a învins Petrolul Ploiești, scor 1-0, în ultimul meci din runda a 2-a a play-out-ului din Liga 2. Singurul gol al meciului a fost marcat de Lucian Ion, după ce fundașul a profitat de o gafă în apărarea Petrolului

„Lupii galbeni” au dominat partida și au avut o șansă uriașă să deschidă scorul în minutul 6, dar Armando Vajushi a ratat lovitura de la 11 metri, după ce Vasile Buhăescu a fost faultat în careu.

VIDEO Retro GSP. Pe 21.07.1963, Petrolul câștiga prima Cupă a României din istorie

Citește și alte știri din Liga 2:

Petrolul Ploiești - Concordia Chiajna 0-1 » Lucian Ion a marcat singurul gol al meciului de pe stadionul „Ilie Oană”

VIDEO Dan Alexa, „trollat” de un copil în tribunele de pe „Oblemenco”: „Domnu' Reghecampf, faceți o poză și cu mine?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează