FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

PETROLUL PLOIEȘTI // VIDEO Cuvintele favorite ale lui Younes Hamza din limba română: „Iubirea mea, sarmale, mămăligă”

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 22:07

Younes Hamza (33 de ani), atacantul Petrolului, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro și a dezvăluit care sunt cuvintele sale favorite din limba română.

Iubirea mea, lupii galbeni, sarmale, mămăligă și pastramă”, au fost cuvintele alese de Hamza.

Younes Hamza s-a întors la 33 de ani la Ploiești, la Petrolul. L-au tras înapoi familia, soția sa, Raluca, fiind româncă, prahoveancă, dar și promisiunile făcute suporterilor care l-au apreciat pentru ceea ce a dovedit în primul mandat în galben-albastru. 

„N-a fost o decizie ușoară să mă întorc, însă vreau să ajut jucătorii Petrolului pe teren și-n afara lui să creeze simbioza pentru o echipă redutabilă”  

„În Iran mi-a fost un pic cam greu, un alt stil de viață, chiar și eu, ca bărbat, deși musulman, nu aveam voie să merg în pantaloni scurți. Am apreciat cultura, ospitalitatea, mâncarea, problema a fost că n-am fost plătit câteva luni și-am plecat”  

„Am jucat în Bulgaria în orașe mici, dar aproape de România, a fost OK. Acolo, m-a interesat doar fotbalul, oricum nu aveai altceva de făcut. Am avut condiții foarte bune la Botev Plovdiv și Ludogoreț”  

„Salonic este un loc minunat, dar oamenii sunt nebuni, nebuni după fotbal, fiindcă se bat între ei, au asta în sânge. Pentru noi, ca jucători, nu era periculos” 

„Ar fi bine pentru fotbalul românesc ca Petrolul să promoveze. O luăm pas cu pas și cred că dacă vom ajunge iar în prima ligă, vom fi o echipă importantă” 

„Îmi place mult Liverpool, în acest moment. Mane și Salah sunt foarte buni fotbaliști, cred că pot lua din nou Champions League” 

„Cred că nivelul fotbalului românesc în prima ligă este mai scăzut decât acum 5-7 ani. Atunci erau mai multe echipe tari care puteau să se confrunte cu cei din Europa” 

Younes Hamza

38 de goluria reușit Hamza în tricoul Petrolului în 67 de meciuri. Plus 7 assist-uri

12 echipea strâns Younes în cariera sa: US Monastir, Sfaxien, ES Sahel, Petrolul Ploiești, Botev Plovdiv, Ludogoreț, Tractor (Iran), Chiajna, Xanthi, Erzurumspor, Al Ahli și Aris Salonic

VEZI ȘI:

PETROLUL PLOIEȘTI // VIDEO EXCLUSIV Younes Hamza: „Am fugit de la fotbal la kung fu, dar m-am întors pentru că mi s-a zis că am talent”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  25 Octombrie 2019, 23:55

Bravo mai Ham-Hamza

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close