FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

UPDATE Ultrașii Petrolului au făcut scandal la prezentarea de azi a lui Marius Stan și echipa a rămas fără sponsorul principal!

Ultrașii Petrolului nu mai rezistă în fața incertitudinilor din club // Sursă foto: Facebook Peluza Latină
Ultrașii Petrolului nu mai rezistă în fața incertitudinilor din club // Sursă foto: Facebook Peluza Latină

Articol de , - Publicat joi, 13 iunie 2019 13:23

PETROLUL PLOIEȘTI // Nu e deloc liniște la Petrolul, club unde suporterii nu pot trece peste ratarea promovării în Liga 1. Azi, Marius Stan, fostul conducător al Oțelului, trebuia să fie prezentat în funcția de președinte, doar că evenimentul s-a transformat într-un fiasco care a determinat plecarea acționarului majoritar Mădălin Mihailovici. 

Extrem de gălăgioși și virulenți, suporterii clubului și-au făcut apariția în sala de ședințe, unde se aflau Marius Stan și finanțatorul-partener Mădălin Mihailovici, începând să ceară explicații pe un ton dur pentru ratarea obiectivului, aducând totodată critici pentru oamenii din fruntea clubului. 

update 16:25

N-a fost doar o supărare de moment a finanțatorului-partener Mădălin Mihailovici. Veolia, principalul sponsor al echipei, a transmis printr-un comunicat oficial că stopează finanțarea celor de la Petrolul. Veolia era sponsorul echipei din 2017. 

„Veolia România, partener – finanțator al FC Petrolul Ploiești din 2017, anunță retragerea din parteneriatul cu echipa prahoveană.

Din 2017, anul în care compania s-a alăturat acestui proiect ambițios, Grupul Veolia a asigurat toate condițiile pentru ca Petrolul Ploiești să revină cât mai rapid în primul eșalon al fotbalului românesc și și-a dus la îndeplinire toate obligațiile contractuale aferente acestui parteneriat. În toată această perioadă, echipa-fanion a orașului a beneficiat de stabilitate financiară și expertiză pentru construcția unui proiect sustenabil și reprezentativ în peisajul fotbalistic național.

Partenerul Finanțator a intrat în acest parteneriat, cu gândul la un drum lung care să conducă la construcția unui proiect sustenabil prin care Petrolul să redevină, aşa cum este firesc, un reper în fotbalul românesc. Acesta s-a alăturat într-un moment dificil pentru echipă, cu gândul de a pune bazele și a construi organic, pas cu pas, această frumoasă poveste numită Petrolul Ploiești.

În pofida tuturor acestor acțiuni și eforturi depuse de către companie, din păcate, propunerea unei organigrame profesioniste pentru sezonul 2019-2020 nu a fost acceptată de către o anumită parte a suporterilor, aspect care nu se întâmplă în niciun campionat de fotbal din lume. Lipsa unei asumări și a unei înțelegeri în mod profesionist a responsabilităților, pe care fiecare parte implicată în acest proiect sportiv le are, a determinat decizia Veolia România de a nu mai continua acest parteneriat, începând cu data de 13.06.2019.

Veolia mulțumește tuturor celor care s-au implicat în acest proiect și urează succes echipei FC Petrolul Ploiești în continuare!” comunicat Veolia

update 15:00

Bogdan Dinu, șeful galeriei ploieștenilor, a comentat pentru GSP.ro scandalul izbucnit la conferința de presă de azi:

„Petrolul nu e o multinațională, ci un club de fotbal cu tradiție și istorie. Mihailovici ne chemase să avem o discuție separată înainte de conferință, l-am refuzat, transmițându-i că pe noi ne interesează transparența, nu un dialog în spatele ușilor închise.

Ceea ce se întâmplă la Petrolul trebuie să știe și suporterii de 80 de ani sau fanii din străinătate, nu doar membrii galeriei. Din cauza aceasta, am vrut să adresăm și noi în cadrul conferinței de presă 3-4 întrebări civilizate și decente, din păcate domnul Mihailovici nu a acceptat acest lucru, s-a ridicat și a plecat, lăsându-l singur pe domnul Marius Stan în fața jurnaliștilor.

În sezonul care s-a încheiat au condus cum au vrut ei clubul, am ratat promovarea. Sezonul ăsta nu mai există decât o soluție: să lucrăm împreună, transparent total și deschis”, a declarat liderul galeriei celor de la Petrolul Ploiești. 

Știrea inițială

Deranjat de reacțiile vehemente ale ultrașilor, Mădălin Mihailovici s-a ridicat în picioare și a anunțat pe un ton ferm că, „începând din acest moment, Petrolul nu mai are finanțare!”

Acesta a părăsit sala, Marius Stan fiind cel care a rămas pentru a discuta cu fanii furioși. 

Între timp, Flavius Stoican a fost numit în funcția de antrenor al „lupilor galbeni” - Detalii, AICI!

Vezi și: EXCLUSIV UPDATE Flavius Stoican noul antrenor de la Petrolul Ploiești » „Lupii galbeni”, la a doua lovitură importantă, după aducerea lui Marius Stan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Imagini ȘOCANTE la palatul lui Gigi Becali. Latifundiarul a fost asaltat la propriu de oameni


Comentarii (77)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Iunie 2019, 10:30

ma innebunesc televiziunile cu Petrolul Galati si Otelul Ploiesti .....ati schimbat denumirea ???

111574243438697
Marian Stelea  •  13 Iunie 2019, 22:34

cand unii isi scot ochii, castiga aia mai cuminti: Valeriu Iftime, despre posibila colaborare Veolia – FC Botoșani: „M-aș ruga la toate icoanele ca Veolia să poată veni la Botoșani” Mult succes botosani, sa aveti suporteri mai cu capul pe umeri

ticbic
ticbic  •  13 Iunie 2019, 22:34
Postat de Marian Stelea pe 13 Iunie 2019, 21:59

:))))) cica azi aia care au facut spectacol la conferinta de presa se laudau dupa ca primesc ei 1,5 milioane de euro de la primarie si ca echipa nu va muri. sa vedem cum bat ei la usa lui Dobre si raman cu mingea desumflata >))))

Pai e clara treaba; cu 1,5 mil de la primarie si fara sponsor, echipa nu va muri; insa tot in liga a II-a o s-o vedem si la anul pe vremea asta, daca nu prin liga a III-a! Tot inainte, baieti!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează