FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - RAPID 0-0

PETROLUL - RAPID 0-0. Daniel Pancu, președintele giuleștenilor: „Nu știu ce făceam dacă eram antrenor! Mă simt foarte rău”

Daniel Pancu (42 de ani), noul președinte al giuleștenilor, a criticat în termeni duri arbitrajul brigăzii condude de Iulian Dima. +27   FOTO
Daniel Pancu (42 de ani), noul președinte al giuleștenilor, a criticat în termeni duri arbitrajul brigăzii condude de Iulian Dima.

Articol de , - Publicat sambata, 11 iulie 2020 22:19 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 23:10

Petrolul și Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci în care portarul Mihai Popa a fost eliminat după ce a blocat două lovituri de la 11 metri. Și a treia execuție a ploieștenilor a fost ratată.

Daniel Pancu (42 de ani), noul președinte al giuleștenilor, a criticat în termeni duri arbitrajul brigăzii conduse de Iulian Dima. 

Pancu: „Nu știu ce făceam dacă eram antrenor”

„Arbitrajul e unul dintre factorii importanți într-o luptă atât de echilibrată. Rapidul nu e respectat, nu doar că nu e respectat, dar a ajuns bătaia de joc a anumitor domni din arbitraj. Nu se poate ca în atâtea cazuri să fie dezavantajat. Ne jucăm cu inimile a sute de mii de suporteri. Trebuie să fim mult mai responsabili. Când ne gândim că domnul arbitru are anumite legături cu persoane de la un club rival... Vom da și comunicate, vom face și plângeri. Am tot făcut. 

Nu sunt nici acum bine, nu se poate spune în cuvinte ce am simțit la faza aia (n.r. a celor 3 penalty-uri ratate de Petrolul). Din câte am înțeles, are acoperire la repetare, dar e prea mult. N-a mai văzut nimeni, e ceva nemaiîntâlnit. 

Normal că sunt șanse în continuare la promovare, dar au fost mult prea multe împotriva noastră. Eu nu căutam alibiuri când eram antrenor și spuneam de arbitraj. Rapid e cea mai dezavantajată echipă. 

Dacă s-ar vrea la nivel înalt ca unele echipe să promoveze, probabil Rapidul era printre ele. Eu nu vreau să mă gândesc ce făceam dacă eram antrenor azi. Vă spun că mă simt foarte rău”, a declarat Daniel Pancu după meci. 

După aceste declarații făcute „la cald”, la ieșirea de pe stadion, Pancu a revenit și a precizat pentru GSP.ro că informațiile sale despre arbitru sunt de fapt eronate: „Îmi spusese cineva că arbitrul ar fi nepotul lui Gigi Becali. Am mai verificat și nu este așa. Vreau să prezint scuze pentru asta. A fost, oricum, o afirmație care nu avea legătură cu maniera de arbitraj de astăzi”.

+23 FOTO

Rapidiștii rămân optimiști

Petre Goge (28 de ani), fundașul stânga de astăzi al giuleștenilor, speră în continuare la promovarea în Liga 1. 

„Am jucat în 7, 8 oameni, nici nu mai știu. Cred că a dat cartonaș și unui jucător de rezervă. Nu e posibil să bată 3 penalty-uri, nu știu ce a văzut domnul arbitru, să ne uităm și noi la reluări. Mai era puțin și băteau toți jucătorii lor. Ce s-a întâmplat azi nu e corect. Poate o să analizeze și Federația, dar una peste alta e un punct câștigat și sper să ne ducă la baraj. Jucăm la cel mai iubit club din România și la final, cu toate greutățile, ne vom bucura alături de fani”, a spus Goge la Look Sport.

Clasament play-off Liga 2:

Citește și alte știri despre Petrolul - Rapid: 

Petrolul - Rapid. VIDEO+FOTO Scene HALUCINANTE la Ploiești! Gazdele au ratat 3 lovituri de pedeapsă la aceeași fază. Portarul Rapidului, eliminat

PETROLUL - RAPID. FOTO Atmosferă de derby și pe timp de coronavirus! Spectacol făcut de „lupii galbeni” la arena „Ilie Oană”, însă fără distanțare socială

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1618241801598332
Catalin Tutuman  •  12 Iulie 2020, 13:57
Postat de rapidist57 pe 12 Iulie 2020, 07:39

Atentie, DACA la meciul din 1986 cand Steaua a castigat Cupa la Sevilia, parca ar fi fosst acest ALBITRU, Steaua NU AR FI castigat cupa NICIODATA fiindca Ducadam a facut EXACT ce a facut pustiul din poarta Rapidului.

ai scris si tu ceva bai creier pane...era vorba de rapid nu de Steaua...dai exemple de Steaua ...de cupa campionilor...eu stiu ca datorita cupei campionilor adusa de Steaua tu si altii ca tine suferiti toata viata voastra si aveti cosmare toata viata...vezi de echipa ta care are 3 campionate ...vai mama voastra cu istoria voastra.

rapidist57
rapidist57  •  12 Iulie 2020, 07:39

Atentie, DACA la meciul din 1986 cand Steaua a castigat Cupa la Sevilia, parca ar fi fosst acest ALBITRU, Steaua NU AR FI castigat cupa NICIODATA fiindca Ducadam a facut EXACT ce a facut pustiul din poarta Rapidului.

markksson
markksson  •  12 Iulie 2020, 02:18
Postat de shynetm pe 11 Iulie 2020, 23:41

In Liga a 2a se respecta regulamentul mai ceva ca la CM. Si dai si galben? De 2 ori? Sunt zeci de faze in campionatele de top, in care nu s-a repetat penaty-ul pt 15cm cat avea portarul in fata liniei. M-am mirat ca nu l-a repetat si a 3a oara, si a 5a, pana marca petrolul. Zici ca erau la loteria penlty-urilor. A, daca marca din prima, sunt convins ca arbitrul nu ar fi avut nimic de comentat.

Asta e un exemplu clar de regula care nu ar trebui sa existe. Atata vreme cat exista, trebuie aplicata. Din pacate ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează